dimarts, de març 11, 2008

EL BLOG DE LLUÍS ARAGONÈS

Potser m'equivoco però el blog de Lluís Aragonès te tota la pinta ser ser un blog d'aquells que neixen amb un objectiu clar: ser una eina de comunicació força vinculada a una campanya electoral concreta. I realement els blogs són una molt bona eina de comunicació, on sense perdre les formes i el bon humor es pugui debatre si cal sobre el sexe dels àngels.

I quan tinc una estona ja podeu imaginar-vos que m'agrada blogejar... tombar per aquí, per allà, conèixer nos espais, nova gent, nous reptes i projecets que amunt i avall pots anar tastant, amb més o menys intensitat.
Lluís Aragonès s'expressava així en el seu primer post (la negreta és meva): "Avui estreno una nova manera de comunicar-me, una nova manera de compartir, amb tothom que ho vulgui, pensaments, sensacions, propostes, inquietuds, curiositats……i alguna aclucada d’ull. La veritat és que aquesta forma de comunicació no és nova per a mi, tot i que fins avui la tenia per a l’àmbit més privat, més particular. En canvi, a partir d’ara també ho faré d’una manera completament oberta i pública…." i jo -pobre de mi- vaig pensar que si un polític obre un blog deu ser per poder compartir missatges -o si més no rebrel's- del comú dels mortals. Com us comentava en el post anterior no ha estat així... vaig deixar-li un comentari que no li deuria agradar i com que te activada la modeació dels mateixos doncs no l'ha penjat. L'home està en el seu dret, i totalment no li ho retrec: el seu blog és casa seva, els eu espai i pot donar-li la utilitat que més li plagui.
Però a mi m'ha cridat l'atenció una cosa, i és que aquest és un exemple del que al meu pobre i limitat entendre no hauría de ser el blog d'un polític, i menys d'un polític que suposo estima la llibertat d'expressió i ens parla de revolta. Un polític és una persona amb una dimensió pública que en principi es deu als qui el van votar i al poble, no només als qui li fan la gara-gara. I per tant si un comentari no és insultant, no és agressiu... hauria de poder-lo penjar. O no... Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign Potser m'he passat posant aquest banner aquí... però m'hi ha fet pensar. Si us molesta m'ho dieu i el treuré.

9 comentaris:

Joan de Peiroton ha dit...

Bé, vols saber allò que em molesta? Això de Jaume primer...No es deia Jaume. Signava Jacme i no Jaume...com el seu fill; Jacme dos de Mallorca. Proposo que iniciem una campanya per recuperar el nom de Jacme, a l'ocasió del VIIIe centenari de Jacme I i com a homenatge al gran rei. "no saps quin nom donar al teu fill? Posa-li Jacme (cal pronunciar Jamme)". Al Llenguadoc Jacme és la forma normal (Jacme I era natiu de Montpeller), als Paisos Gascons utilitzen indiferentment les dues formes Jaume i Jacme , a Provença, Alvernya, Llemosin i País Gavot utilitzen sols Jaume. Als Paisos Catalans, podrieu fer com als Paisos Gascons: adoptar Jacme en concurrència amb Jaume.

Unknown ha dit...

Desconeixia això que expliques, Joan.

Tot el que condueixi a un agermanament entre els països occitans i catalans em sembla genial.

Caldrà -però- fer molta pedagogia.

zel ha dit...

Ai, Tondo, i et sorprèn? No has observat que a segons quin blog escrius no només no ho publiquen sinó que ni tan sols es dignen passar un sol cop per casa de qui el ha visitat? Hi ha persones que pugen a les altures i d'allà no els baixa ni...el vot! En contra!
petons!

jo artin au ha dit...

Tondo, passava per aquí, per saludar-te; he patit una mena de reacció al·lèrgica, se m'ha inflat... tot. Tinc una estranya reacció als polítics... i mira que hi poso bona voluntat, eh; però... res.
Què hi farem tu.
Salut (i quanta més, millor)

L'illa dels monstres ha dit...

Blogs de polítics? quina cosa amb més poc interès. discursets per on ja saps on aniran, després d'eleccions espera't sentat a que actualitzin amb la mateixa assiduïtat i ara això dels comentaris que comentes. Jo no sé perquè la gent hi té tanta afició, sobretot a fer-se la gran llista de blogs de polítics a enllaços

Brisa de Amor ha dit...

Hola tondo!
ya me parecia a mi que habia a alguien a quien extrañaba.... y por suerte volvisteeeeee... Gracias Tondoooo!

petonets desde Argentina!

Roxi ha dit...

Tondo, estoy completamente de acuerdo contigo, si el comentario no es ofensivo, personal o con isultos, no debira tener problemas en publicarlo, aunque no sea a favor de él y de su campaña.
Yo tengo como política dejar que todos publiquen lo que gusten, y no tengo moderador de comentarios, y creo que nuuuuunca he eliminado comentarios, incluso un par que eran bien mala onda y ofensivos los dejé.
Creo que además leer opiniones tan diversas, enriquece y te ilumina ángulos de realidaades que de tanto ver ya no vemos.
Un abrazo!

Una ha dit...

Yo también,en el poco tiempo que llevo en esto,he comprobado cómo desaparecen muchos de mis comentarios.En algún momento pensé que sólo se aceptaban los muy positivos,hasta incluso en algunos lugares se criticaban los comentarios largos,a mi me gusta leer tanto las entradas como los comentarios que se hacen en ellas,me interesan más que los míos propios,por supuesto,porque para aburrirme o bailar el agua a la gente no me compensa estar en esto.
Yo puse la moderación de comentarios por cuestión de evitar virus que siguen mandando cada semana,mientras no se insulte ni se falte al respeto ,me gustan las opiniones que me ayudan a pensar,o a conocer nuevas cosas y nadie estamos en posesión de la verdad y el conocimiento.
En un principio pensé que te referías al entrenador nacional,ja,ja...hoy lo he leido y he ido al enlace con más tiempo y ya veo que estamos en plano político.Estoy de acuerdo contigo, si usa este medio,que lo emplee con todas sus consecuencias. Un abrazo,amigo.

mossèn ha dit...

curiós ... salut