dimarts, de setembre 15, 2009

CALMA

A la ciutat de Tarragona quan s'acosten les festes de Santa Tecla ja veiem venir el canvi de temps, aquella primavera enyorada seguida d'un potent estiu dóna pas inexorablement a la tardor, de colors intensos. No és cap secret, tot plegat, però tot i amb això els canvis de temps ens connecten amb quelcom superior a nosaltres mateixos fent-nos conscient del nostre ínfim posicionament en aquest trosset del palneta terra.
I avui plou a Tarragona... i ahir a la nit vaig per un saludable exercici que us proposo, lectors nocturns d'aquest blog:
Busqueu un bon llibre, a poder ser de poesia, aquell llibre que teniu pendent o que senzillament us crida però al qual no li havíeu dedicat massa atenció... dirigiu-vos al sofà, si pot ser modeleu la intensitat de la llum i poseu fluixeta fluixeta la música suau però que no us aplatani... i entreobriu la finestra fins que trobeu el clima més correcte. El món inmediat dorm, comença a dormir, i valtrus lluny d'internet, d'aires condicionats, ràdios, teles i d'altres històries allí esteu, en calma relaxada fins que arribi la son.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Tondo,
Jo el faig sovint aquest exercici però no al sofà sinó directament al llit i així qun m'arriba el Déu Morfeu només cal esmunyir-me suaument i deixar-me portar sota els llençols...ara que el temps ja convida a abrigar-se...
A Girona fa elmateix temps i això que les Fires de Sat Narcís queden lluny :)
Que passeu unes bones festes :)

Joana ha dit...

A mi em passa el mateix.
Bones festes!
A algemesí ja les tenim a la porta.
Salut i terra!

zel ha dit...

Jo, quan em poso així, faig tant i tant el mandra, que és com si desconnectés de tot i tothom...

Anònim ha dit...

高雄旅遊墾丁旅遊
阿里山旅遊台東旅遊
清境旅遊包車旅遊
高雄一日遊墾丁一日遊
台南一日遊∣觀子嶺旅遊
高雄墾丁WISH計程車(七人座)高雄租車九人座
機場接送一日遊