dijous, de novembre 12, 2009

EVOCANT


Mai està de més pensar en com de bell hagués estat poder viure en una Europa, en una Mediterrània de pobles i de persones lliures, sense explotats ni explotadors, on tot sigués de tothom, i on tothom fos feliç. Això té un nom: utopia, i a les utopies mai s'hi arriba, però cal tendir-hi, cal anar-hi anat.

Just al contrari del que fan els nostres polítics, el nostre sistema, els nostres opinadors, els nostres mestres, els nostres... naltrus mateixos. I jo també: La vida té mil cares i en sec perdem de vista el fil que ens uneix al pensament elevat, a l'utopia del poble, a la llibertat.

Però hi anem anant, i a qui li sàpiga greu que es foti. Què tot està per fer i tot és possible. I se m'en refot que aquest vers ara estigui de moda, que el portin a la boca persones que poden ser simpàtiques però són d'un altre món, del món del poder.

Amics i amiges blocaires, que de tant en tant passeu per aquest, el vostre Connexions: Aquesta post l'he escrit mentre evocava Occitània, el nostre país germà, veí i amic del nord; mentre evocava el que podria ser, i no és.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎?我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!

Joana ha dit...

I tant que passem i no de tant en tant sinó sovint perquè ens agrada el que dius del nostre petit país.
L'estar de moda no és sinònim de fer les coses ben fetes i caminar cap a l'utopia no és d'ignorants.
I molt cert que es fotin!
Bona nit Tondo!

jorditib ha dit...

la utopia ja no falta tan per arribar-hi, sobretot ara que els polítics que no és cruen el que prediquen ni ells mateixos. Ànims, som més dels que volen i diuen...salut

jorditib ha dit...

la utopia ja no falta tan per arribar-hi, sobretot ara que els polítics que no és cruen el que prediquen ni ells mateixos. Ànims, som més dels que volen i diuen...salut