dissabte, de novembre 07, 2009

SAMARANCH, AGENT DEL KGB?

Un ex alt càrrec dels serveis secrets soviètics, Vladimir Popov, acaba de publicar aRússia El ajedrez de la KGB, un llibre on assegura que l'expresident del ComitèOlímpic Internacional (COI), Juan Antonio Samaranch, va ser un agent secret del KGB.Segons Popov, Samaranch va ser interceptat a la frontera russa amb joies i quadresque pretenia treure del país mentre era ambaixador espanyol a Rússia (1977 -1980).
Davant l'escàndol que podria originar el coneixement del cas, l'autor del llibreassegura que Samaranch va acceptar treballar amb el KGB a canvi que no es coneguésl'incident. Juan Antonio Samaranch va ser escollit president del COI el 1980, una possibilitatque, segons Popov, no hauria pogut aconseguir sense l'ajut de Rússia per acumular poder.

Aquest post és reproducció de la notícia acabada d'aparèixer a El Debat. Podeu firmar contra la continuada presidència "honorífica" del COI que ostenta Samaranch a http://www.democracyanddignityinsport.cat/.

5 comentaris:

Rita ha dit...

d'en Samaranch res ens hauria de sorprendre em sembla...

zel ha dit...

La mare del Tano, com és que ens ha tocat a nosaltres descobrir tanta merda? Morirem de disgustos...

Roger ha dit...

D'un falangista com aquest tot és esperable.

ddriver ha dit...

aixo deixa el a Josep Piqué i Camps en un aficionat, passar del Psuc a PP passant per CiU no es res, com passar de Franquista a Kgb, i a sobre Periku

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Ja he signat (i no perquè fos espia del KGB). Salut!