dissabte, de febrer 20, 2010

SHIT HARD VOL DIR CAGA FORT

Qui no dibuixi una rialla amb aquest vídeo no és d'eixe món... Demolidorament brutal!

El dedico a tots vosaltres, amics i amigues blocaires... Gràcies per ser-hi!

divendres, de febrer 19, 2010

ECOPIJOS

Aquesta colla d'eco-pijos d'ICV fan molta gràcia... tenen un discurs molt progre però les seves accions són més reaccionàries que les del propi PP. Per cert... si mireu el vídeo veureu quina és la llengua d'ús dels Mossos d'esquadra, i és què per molt de nivell C de català i per molt blà, blà, blà que tinguin se'ls veu el llautó.

dijous, de febrer 18, 2010

AMB EN JORDI

Avui divendres en Jordi ha d'acudir davant la justícia espanyola a resultes d'una denúncia interposada per la guàrdia urbana de Tarragona, la que fa gala de civisme en festivals infantils de tota mena repartint gorres, doncs per carnestoltes ha repartit bastonades per tal de castigar el Carnaval alternatiu que se cel·lebrava a l'Ateneu l'Espina.

Els urbanus es van dedicar a vexar joves que sortien d'aquest popular casal i de forma gratuïta van apallissar i denunciar.

El malson era real, no era carnavalesc. La Guàrdia Urbana sembla que no recordi els aldarulls que hi va haver en el Carnaval de l'any passat i més que controlar incontrolats, més que controlar tràfic de drogues i pixarades en via pública s'ha dedicat a criminalitzar un cop més els moviments socials.

Sap greu, però a això es dediquen amb molta freqüència els homes i dones de Carles Castillo.

Ho hem dit molts cops, la Guàrdia Urbana ha de ser la policia del poble i s'ha de dedicar a vetlar pel poble, no ha de ser una eina política per areprimir-lo.

dimarts, de febrer 16, 2010

LA CITA

Quan es conquereix per segon cop un país que s’hagi rebel·lat anteriorment, és més difícil tornar-lo a perdre.

Maquiavel

SALVADOR ESPRIU

La pell de brau de la que parlava Salvador Espriu exclou, com gairebé sempre, la nostra terra, potser ja va sent hora de tocar el dos... Bé aquí va un programa sobre Salvador Espriu, en els 25 anys de la seva mort. M'ha agradat escoltar-lo.

diumenge, de febrer 14, 2010

GODZRITA

Rita Barberà i els seus acòlits espanyolitus de pro volen ara trinxar encara més valència per poder engreixar la bitlletera.

És Godzrita !! I vol carregar-se el barri del Cabanyal !

divendres, de febrer 12, 2010

TARRAGONA DECIDEIX

Tarragona Decideix Ep!! Encara hi ha llum a la ciutat de la foscor!! Vinga, encenem llums, espelmes i atxes i enlluernem Tarragona amb una mica de democràcia participativa. I és què Tarragona Decideix, i això no ho aturen ni zapaterus ni Asnarts.

dimarts, de febrer 09, 2010

PÀNIC A SEVILLA

Els aiguats que hi ha hagut a la zona de Sevilla darrerament no sembla que hagin minat gaire la moral dels sevillans... Si més no en aquesta foto el pànic no s'ha apoderat de les seves persones.

Bé... és un post d'aquells per riure una mica, sense voler entrar més a fons ni ferir sensiblitats.

diumenge, de febrer 07, 2010

AMB ARIADNA JOVÉ

L'exèrcit d'Israel ha detingut a la tarragonina Ariadna Jové, entrant en territori de l'Autoritat Nacional Palestina i segrestant-la. Israel un cop més ha violat els acords d'Oslo i pleneja extraditar Ariadna a l'"estat espanyol", torpedinant -també un cop més- la solidaritat amb Palestina.

Cal que l'Ajuntament de Tarragona deixi de flirtejar amb inetressos israelians i es mulli per aquesta catalana conscient i solidària.

Tots som Ariadna Jové!

divendres, de febrer 05, 2010

TARRAGONA !

















A Verema.com hi hem trobat aquesta excel·lent imatge de la catedrat de Tarragona. Desconec qui n'és l'autor o autora, però no podien passar més hores sense que la compartís, amb el seu permís, amb tots vosaltres amics i amigues blocaires.

dimecres, de febrer 03, 2010

ESCORNALBOU, SECRET D'ESTAT?

En el món de la democràcia fotogràfica, arran de la revolució digital que es viu en aquest racó de món desenvolupat, sobta com encara els qui ens manen prohibeixen fer fotos.

I com a mostra el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, comandat per ERC, que prohibeix fer fotografies en alguns dels llocs que fa vigilar a l'empresa ultra Levantina de Seguridad.

S'amaga al castell d'Escornalbou un secret d'estat? Perquè no el deixen fotografiar els d'ERC?

dilluns, de febrer 01, 2010

ANAR AL CINEMA

Apunteu-vos a l'agenda aquesta activitat: Anar als cinemes que no fan locaut contra el català. El locaut és el tancament fet per un empresari, ja que la vaga només la poden exercir els treballadors.

A Tarragona recordeu que els empresaris dels cinemes Ocine Les Gavarres l'hi posen el candau el dia 1 de febrer per tal d'impedir la projecció de pel·lícules dobaldes o subtitulades en català. A Vila-seca els empresaris del sector també s'afegeixen al locaut espanyolista.

Una idea per pressionar els espanyolistes d'Ocine Les Gavarres és anar-hi qualsevol dia i demanar amablement el llibre de reclamacions per tal de demanar pel·lícules en català.