dilluns, de maig 31, 2010

D'ALEMANYA I ESPANYA (CONTRA)

No fa gaires dies la televisió privada espanyola ens va meravellar (sic.) amb una perla del mal gust i la mala baba que gasten, el mateix mal gust i la mateixa mala baba que dia si i dia també destil·len contra tot allò que faci certa olor al nostre país: "catalufos", "polacos", "hijos de puta"... són adjectius habituals en desenes i desenes de mitjans de comunicació digital espanyols sense que aquí passi mai res.

Nosaltres no som d'eixe món, tenim dret a tenir el nostre país amb un mínim de nornalitat, tenim dret a cagar-la, però no a que se'ns caguin a sobre, ens atonyini i ens expoliïn tot retallant, retallant i vexant.

Bé, mireu el vídeo de la televisió Alemanya, no té desperdici.

De què ens serveix tanta TDT, per estar cada cop més controlats, falsament entretinguts i tancadets, ben tancadets a casa.

URGENT, IMPORTANT

LINK

VÍDEO


És urgent, és important... si Israel no se sap comportar, per quin motiu Tarragona fa negocis amb Israel?

L'Ajuntament, el Port... són institucions públiques que dónen oxígen a Israel, un estat que està demostrant no saber estar en el context internacional.

Mireu el link, el vídeo... si us plau, ja n'hi ha prou.

diumenge, de maig 30, 2010

JIMMY JUMP


Curiós, com curiós és que basant-se en els drets d'autor RTVE estigui obligant al Youtube a esborrar els vídeos on apareix aquest personatge ballant amb el representant espanyol.

ELS PALLARESOS

John Malkovich va visitar Tarragona, però lo més curiós és que l'home no s'hi va hostajar i que a més també va sisitar Els Pallaresos, en una visita on va ser rebut per les autoritats locals.

Els d'Els Pallaresos s'ho monten bé, van poder estar amb l'actor nord-americà sense necessitat d'haver de contractar-lo o d'agunatar micros de periodistes.

A Tarragona en canvi sembla que el contracte d'actuació al Metropol deuria incloure l'haver de retratar-se novament amb la Crespo per tal d'escenifiacr la xarlotada del suport a la candidatura a capital cultural (sic.) d'Europa.

Sembla ser que també va visitar Vistabella. Polèmiques a banda, un deu per la inquietud cultural d'aquest actor.

dissabte, de maig 29, 2010

SOL

I el més fort és que d'aquí a quatre dies ens queixarem del bat de sol que fotrà...

dijous, de maig 27, 2010

COM SER CARME CRESPO

Carme Crespo és la regidora de cultura de l'Ajuntament de Tarragona.

Hem rebut aquest curiós cartell que incideix en la polèmica no ja només dels diners que s'han gastat per portar en Malkovich, sinó en la babejada que va portar a segons quins regidors a fer l'impossible per tal de poder-se retratar amb l'actor nord-americà.

Hi ha classes, hi ha qui s'hi retrata i hi ha qui senzillament paga, sense dret a gaudir d'aquest no-sè-qiè que deu produïr l'estar tant i tant apropet d'un astre holywoodià.

I és que una mica d'enveja també hi és.

dijous, de maig 20, 2010

CARME MALKOVICH

Sobre el dineral que l'Ajuntament de Tarragona ha desembutxacat per tal de llogar l'artista John Malkovich se n'ha parlat molt.

En tot cas bravo per l'artista, que ha sabut passar el rasclet amb art per la nostra ciutat i embutxacar-se molts millionets de les antigues pessetes a canvi d'actuar al Teatret Metropol.

I en tot cas xiulets pels nostres polítics que perden bous i esquelles per tal de retratar-se al costat de gent famosa pagant la gent.

I parlant de xiulets, diuen que avui dijous a les nou del vespre hi haurà xiulets per enfotre-se'n una mica d'aquesta doble moral que per una banda diu que cal estalviar i retallar, sobretot retallar, i per l'altra llença la casa per la finestra.

Per cert... algú se n'en recorda de l'Al Gore?

Nota: Des d'aquest blog demanem la dimissió de la regidora de Cultura, Carme Crespo, per com s'ha gastat els nostres diners en l'afer Malkovich, encara que som conscients de què no servirà de res que li demanem res a la nostra regidora.

dimarts, de maig 18, 2010

MATINS PUNT SI


Recordeu aquell irreverent "Porque no te callas" que va etzibar el borbó? D'aquí va sortir-ne un divertit rap.

dijous, de maig 13, 2010

LA TELE


No descobrirem res nou sobre la capa del sol si associem la televisió a l'adoctrinament del personal per tal de fer-lo suau, suau... però tampoc descobrirem cap novetat si a més veiem com no n'hi ha prou amb això i l'adoctrinament és per a que directament esdevinguem "gilipolles" (disculpeu la paraula), insolidaris i insensibles.

Veieu els de Cuatro...

dimecres, de maig 12, 2010

SENSE VERGONYA


Sense tants diners com es gasten en les campanyes institucionals, es pot arribar més lluny. Mireu si no aquest vídeo, divertit vídeo.

dilluns, de maig 10, 2010

dijous, de maig 06, 2010

L'AZNAR S'ESFORÇA


L'important, amb el tema de la llengua, és esforçar-se. i ningú negarà que l'Aznar ho va fer: Com i quan va voler, clar.

dimecres, de maig 05, 2010

AJUDEM GRÈCIA

CATALUNYA PODRIA AJUDAR GRÈCIA SIS VEGADES MÉS QUE L’ESTAT ESPANYOL...i sense necessitat de tornar els diners i, per tant, sense interessos.

L’Estat espanyol s’ha compromès a ajudar Grècia amb uns 10.000 M d’euros en tres anys. Grècia ha de tornar aquest préstec amb interessos. Catalunya “cedeix” (via dèficit fiscal) cada any a fons perdut 20.000 M d’euros (60.000 M d’euros en tres anys) a l’Estat espanyol. Hi ha qui es queixa per l’ajuda a Grècia perquè la consideren excessiva en temps de crisi.

Potser caldria que els catalans ens queixéssim per “cedir” tants diners a l’Estat a fons perdut i sense interessos. Si deixàvem aquests diners a Grècia, almenys hi hauria algú que ens ho agrairia.

Text extret de La xarxa informa.

diumenge, de maig 02, 2010

L'OLEGUER


L'Oleguer, jugador de futbol i català conscient de ser-ho.

TARRACO WIKI

Els encarregats de revisar les entrades a la Wikipedia que sobre Tarragona s'està posant en marxa no són de procedència gaire plural, gent procedent del Senat Tarragoní i "personal d'ensenyament". Un projecte ambiciós com és el de la Tarraco Wiki hauria de tenir una participació més àmplia en el seu nucli dur i centrada més en el món ciutadà. El Senat Tarragoní ha nascut coix ja que no en formen part -precisament- gaires persones procedents dels moviments socials de la ciutat.

Com revisaran -per exemple- les entrades corresponents al polièdric Joan Miquel Nadal o els polítics franquistes que com Gual Villabí encara dónen nom un centre d'ensenyament de Tarragona?

Pluralitat, també en la Tàrraco Wiki.