divendres, de maig 27, 2011

ELS TEMPS ESTAN CANVIANT

Link on podeu trobar tota informació sobre el que està passant a l'acampada Barcelona.

També podeu seguir en temps real l'estat de la qüestió amb el Twitter a partir d'aquest enllaç.

Felip Puig dimissió! Els uns i els altres, entre la tele, el futbol i les hòstien pretenen acabar, finiquitar la llobertat d'expressió, pixar-se en al dignitat d'un poble que no pot agunatr més tanta ignomínia, tant d'atur i tant de sistema de merda. Si! De merda! Tot el poder pel poble!

Perquè els temps estan canviant!

divendres, de maig 20, 2011

CALLAR

Avui demanem el vot per la CUP, després callarem durant el període de reflexió, però ho farem amb la il·lusió posada en la gent que vol canviar les coses. 

I després de les eleccions municipals continuarem postejant per canviar aquesta merda de sistema què només genera misèria i insatisfacció a tantes i tantes persones.

diumenge, de maig 15, 2011

LA CUP SEMPRE HI ÉS


Quan arriben les municipals tothom s'omple la boca. Apareixen partits del no res per dividir i desconcertar; i els que feien una cosa ara en diuen i n'afirmen una altra. L'endemà s'haurà acabat la festa i continuaran amb les retallades, les polítiques contra la gent, l'enrriquiment i, en el cas dels partits què neixen com a bolets faran vacances fins d'aquí a quatre anys.

No és el cas de la gent de la CUP. A Tarragona la CUP sempre hi és... presentant mocions a l'ajuntament, reivindicant al carrer i actuant contra els poderosos que tant ens fan la vida imposible.

A Tarragona només hi ha una opció independentista que ho sigui sempre, i que sigui sempre d'esquerres, per això penjem aquest vídeo.

dimecres, de maig 04, 2011

SHAKIRA


És curios això dels mitjans de cominicació espanyolistes, dels qui ens volen sempre sotmesos i marquen gran part de l'estat de l'opinió. Des de què se sap de què la cantant colomiana d'ascendència catalana per part d'àvia té casa a catalunya i surt amb en Cesc Fàbregas, aar aquesta ja no sona pels altaveus del bernaveu, i és arraconada cada cop més per les grans boques de la mentida hispanes.

Sort què la xica ja té prou ressó mundial i no necessita dependre de la caspa espanyola, ni del civisme (sic.) catalanesc de Jordi Hereu.

dimarts, de maig 03, 2011

LA MENJADORA DE MOURINHO

AP/Mediotiempo
Crec que va ser Iu Forn qui ha encunyat això del Mou Party, un brillant complement de la denominació que va idear Arzallus... la Brunete Mediática. A Espanya hi ha el poder polític, econòmic i militar d'un estat. que té com a principal objectiu assimilar-nos i convertir-nos per sempre més en unes vulgars províncies plenes d'espanyolets nouvinguts (o sigui nosaltres els catalans).

Mouriño juga més enllà del futbol, juga en l'espanyolisme més recalcitrant què és el qui li dóna menjar, qui li llença el pinso milionari al bec. Això si són menjadores! Això si són titots, i no tites tites. Ens en desempalleguem?

dilluns, de maig 02, 2011

BIN LADEN

I al final doncs si encara no hi ha el cadàver, el mort... doncs s'inventa amb una mica de Photoshop i llestos. L'únic que sap greu són dues coses:

1.- La foto del mig, qui deu ser, perquè va ser assassinat?
2.- Qui està darrera de la difussió a nivell mundial d'aquest trucatge?

Què ni Bins Ladens ni Obames ens amarguin la vida !