dimarts, de febrer 21, 2012

Un secret que t'havia de dir


Brams acaba d'estrenar el seu darrer videoclip... i aquí estem, compartint-lo.

Primavera valenciana


El tancament de TV3 a València ja és un presagi, i d'això en fa un any. Ara continuen tramant com escanyar més e personal, i els ha tocat als estudiants més joves, ens ha tocat a tots. Camps, Fabra i Millet, mentrestant s'ho miren des del carrer, lliures.

Més info a Vilaweb

dimecres, de febrer 15, 2012

Coses sobre Síria


Els mercenaris i integrants de cossos d'èlit i serveis secrets que van actuar contra Libia ara ho fan contra Siria, aquest bon home ens en parla, d'una manera curiosa.

dilluns, de febrer 13, 2012

Sobre Siria


Tant diferent la manera d'informar... TV3 i TVE són corretges de transmissió dels Estats Units d'Amèrica en el cas de Siria. Potser a canvi podran emetre de franc alguna pel·lícula? Bromes a part... compareu, compareu...

diumenge, de febrer 12, 2012

Violeta Parra


Brotant, aferrant-nos a la pedra i tirant endavant. I si ens convé tirant pedres, si ens convé escoltant Violeta Parra.

dissabte, de febrer 11, 2012

Amb el poble de Líbia i Síria

Les boques de la mentida han empudegat amb la seva mal anomenada democràcia tantes i tates nacions, portant-les cap a la misèria i l'enfrontament, a cop de crisi o fusell, creant conflictes on hi havia pau i convivècia, educació i futur. Líbia n'és un exemple de com la solució americana és pitjor al que hi havia abans, l'únic que ara tenen l'aixeta del petroli rajant cap a occident a baix preu a costa de matar milers de persones.


I ara están intentan el mateix amb Siria. A casa nostra TV3 fa la gara gara a tot aquest corret imperialista maquillant la informació i el llenguatge, amagant informació i fent-nos passar gat er llebre.

Modestament, i a contravent, des d'aquest blog recomanem un interessant enllaç per poder valorar d'altres punts de vista sobre el conflicte que en aquests moments enfronta l'imperi, que ha armat mitjançant els serveis secrets grups terroristes per tal de desballestar la que fins fa poc era exemplar societat civil siriana.

En canvi... no ataca l'imperi Aràbia Saudita? Perquè?

dijous, de febrer 09, 2012

Mario Rigau plega

L'alcalde de Tarragona, principal valedor de Mario Rigau. Foto: La Razón.
Finalment el controvertit Mario Rigau plega de president executiu de Tarragona 2017, escolteu-ho aquí, i diu que plega amb "aquesta felicitat olímpica". L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros l'hi ha mantingut fins ara, malgrat les fortes crítiques a la gestió econòmica de la fase de candidaura de Tarragona 2017. Ara l'home, que en el seu moment va definir-se com a pepfelixista, diu que té algunes propostes professionals força interessants...

dimecres, de febrer 01, 2012