dilluns, de març 19, 2012

Jaume Bonet Moll i a Jubilats per Mallorca, un gest per guanyar el futur


Juan Carrero va fer 42 dies de vaga de fam per denunciar les matances a la zona dels grans llacs africans, i és candidat al Nobel de la Pau per la seva lluita no violenta. En aquest video el podem veure donant suport a la vaga de fam de Jubilats per Mallorca per la llengua. Jaume Bonet ens assenyala una cosa molt important, que el nostre poble està farcit de dignitat, d'una dignitat que cada cop és més absent entre la classe política i la casta dels periodistes dels mass media.
Gràcies Jaume Bonet Moll i Jubilats per Mallorca per la vostra fermesa, per la vostra dignitat en la defensa de la llengua pròpia d'aquests país.

Visca Mallorca!

diumenge, de març 18, 2012

La vida


Aquesta xica, ens parla d'algunes coses d'aquestes que fan que valgui la pena viure. Fins que no es demostri el contrari de vida només en tenim una, i toca viure-la (malgrat les garrotades dels polítics ineptes que ens governen), toca viure-la amb alegria, valorant aquestes coses que fan que la vida pagui la pena.

I una d'aquestes coses (a la cançó diu que n'hi ha un milió) és la treballar per canviar les coses, per fer callar les boques de la mentida que ho empudeguen tot, per enterrar al mar les tisores de les retallades i els qui les empunyen. Però aquesta cosa, que no és poc, ha d'anar acompanyada de la resta (de coses).

dissabte, de març 10, 2012

Països Catalans: Independència o mort


Ningú ens pendrà la nostra llibertat. Tenim els braços per defensar els Països Catalans lliures, nacional i socialment.

Seran capaços els polítics catalans, parlamentaris i extraparlamentaris, d'estar a l'alçada del poble?

O som capaços d'alliberar-nos o morirem com a poble.

dimecres, de març 07, 2012