dimecres, d’abril 25, 2007

INTERVENCIÓ A "CALDO ALS APARADORS"

Aquests dies, si passeu carrer Major de Tarragona podeu veure l'exposició dels artistes de Caldo de Cultivo amb el títol de Caldo als aparadors. La majoria d'aparadors d'aquest cèntric i antic carrer de la Part Alta de Tarragona apareixen guarnits amb diverses obres dels qui han fet possible el segon lliurament del magazine Caldo de Cultivo, una publicació de qualitat què us recomano vivament.
Doncs bé, jo hi participo amb un collage què he volgut integrar plenament a l'aparador del supermercat Pròxim, casa Prats. El collage te el seu centre el el text què ja us vaig presentar i que publico íntegre a la revista caldodecultivo mgz, també ens mostra una fotografia de ketchup tot evocant les taques de ketchup i mostassa que membres del cos armat anomenat guàrdia civil van llençar contra els quadres de l'artista J.J. White durant el dia de la "Hispanidad".
L'aparador només pot visitar-se en horari comercial, doncs després resta engolit per la persiana metàl.lica. Des d'aquí vull donar les gràcies als propietaris del supermercat i als organitzadors de Caldo als aparadors, als propietaris d'alimentació Prats, a Pere Tarter i a Unai Reglero.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu Tondo!