dimecres, de maig 23, 2007

IL:LUSTRES VISITANTS

He publicat alguns comentaris i un post criticant la deriva autoritària d'alguns agents de la policía autonòmica catalana, els Mossos d'Esquadra, dirigits per l'antisistema Joan Saura.
La meva sorpresa ha estat que des de llavors rebo visites d'ordinadors relacionats amb policies, com ara Miquel Tomàs. Des d'aquí donar la benvinguda a tant il.lustres visitants.
Espero poder continaur amb el blog i que no m'obliguin a tancar-lo pel fet d'expresar-me lliurement. A pròpsit... gràcies per fer possible que ben aviat arribi a les 15.000 visites. Ho podré cel.lebrar?

21 comentaris:

Mon ha dit...

jo estic amb tu...Visca la llibertat d'expressió

Isabel Barceló Chico ha dit...

Espero que sí lo celebres y con todos los honores. A algunas personas les resultad muy difícil quitarse los tics autoritarios. Felicidades anticipadas. Saludos cordiales.

Anònim ha dit...

Et tranquil·litza, perquè se sofreixis algun tipus de violència o de censura, tenim els organismes de drets humans (dels quals formo part), a més d'expliquem amb ajuda de periodistes i **blogueiros del món sencer per a denunciar-los. Quan verifico els meus visitants, descobreixo inclusivament els **IPs "invisibles" provinent dels *EUA - de la *CIA o FBI, qui sap, però no temo. Una abraçada i continua amb el teu bell treball, sempre enfronti, per un país lliure i democràtic.

Yeux! ha dit...

Jajajaja como te podrás dar cuenta soy algo despistada... ahora veo el traductor... y es que el catalán, pues aún no se me da a pesar de que mi suegro lo es... no me he sentado formalmente a practicarlo... pero puedo empezar cierto??
Y claro que felicidades x los 15000 visitantes!!! oye, que suerte estar en esta celebración... yo apenas llego a los 100, llevo poco en esto, pero aquí seguiré!!!
Saludos!!

MeTis ha dit...

es clar que si que ho podras visitar, perque sino aquestos "ilustres visitants" teus tindran molt mes blogs que visitar despres. I despres del darrer post den mitsu tambe tindre l'honor jo?

aixo es perque no tenen res altre millor que fer que estar conectats, al carrer tot deu estar "tranquil" i sense feina ja es sap, la red tira molt.

petons

Joana ha dit...

Si et tanquen al calabós...estigues tranquil que almenys jo t'acompanyaré... i de passada cel.lebrarem les visites!!incloses les de" tan ilustres visitants"!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Quanta tonteria amb els mossos.
Jo no en sóc pas de mosso, però no veig on hi ha tant problema. Si els okupes no fossin éssers vivint en la il·legalitat i provocadors, res d'això hauria passat.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

caram amb l'albert em recorda el debat estèril d'aquesta tarda. Bé, felicitats per les 15.000 visites incloses les dels il·lustres visitants (il·lustres per que es volen il·lustrar?). Potser aprenen quelcom.

Ramon Armengol ha dit...

ja fare un post sobre el tema, quels Portulaires i els okupes de papa em tenen una mica fart.

Ja aclarirem que en cap cas defenso el mossos (tot el contrari, ja se el que es rebre una pilota de goma, i les maneres de la poli. No us equivoqueu, la poli sempre sera la poli. Que esperaveu? Que per parlar català ja serien diferents? Criatures!), en Joan Saura i tant quel defenso.

En breve

rominita ha dit...

Hola:
Tu post está escrito en un idioma que no conozco... es catalán?
Disculpa la ignorancia, pero soy de Chile y todos los paises hermanos hablan español, así que no estoy segura sobre el idioma que leí.
Por lo que entendí espero que tu post no te traiga muchos problemas, además que si te tratan de callar, lo mejor que puedes hacer es seguir escribiendo, no es justo que en los tiempos que vivimos venga alguien a decirnos que es lo que tenemos que escribir.
Ya pasaste de las 15.000 visitas, así que celebra con un nuevo post!!!!.
PD: Si estaba muy perdida en mi opinion sobre lo que escribiste, me disculpas, jejeje, mientras te valla leyendo voy a entender cada vez mejor lo que dices ¡Es cosa de ponerle empeño!!!

rominita ha dit...

jejejeje TENÍAS TRADUCTOR!!!!
En fin, al menos no estaba tan perdida en lo que leí en Catalán...

León ha dit...

Hola! no creas que los mexicanos somos despistados, pero.. jeje.. también no me había dado cuenta del traductor :D

no sé cómo llegaste a mi blog, pero agadezco tu visita!

Al principio creí que era por una amiga Ibérica, preo no sé, como sea que hayas llegado a mi blog te doy la bienvenida!

Bien por los 15,000 visitantes! ...

Saludos. Buen día.

Robertinhos ha dit...

pensa que no hi entren 15000 a quatrecamins per a visitar-te.

en defensa dels Mossos...no criminalitzem un col·lectiu per uns quants. Jo crec que hi han Mossos que encara creuen en el que fan i volen ajudar sense emprar keibutanus...

Oriol ha dit...

Visca la llibertat d'expressió....amb respecte!. Si vas al "talego-talego" celebrarem allà les 30.000 visites.

Anònim ha dit...

Hi ha algunes dades que s'escapen, el kubotan no és més que un objecte de plàstic de la mida d'un bolígraf que no té punta. Doneu-vos un cop amb la part posterior d'un bolígraf bic a veure que passa. També cal recordar que la manifestació no havia estat legalitzada i que els okupes solen acabar destruint immobiliari PÚBLIC, ho qual mai he entès, contradiu totes les seves demandes. I una altra dada hi ha un Mosso d'Esquadra de baixa pel cop de puny d'un manifestant. Però això sí, els dolents són els Mossos per haver-se preparat per utilitzar un kubotan en comptes de donar quatre cops de porra ben donats. El Joan Saura independentment del partit polític que sigui ha de vetllar pel compliment de la llei, és Conseller d’Interior, no pot defensar els que estan fora.

Unknown ha dit...

Món,

Gràcies pel recolçament!

Isabel,

Gracias! Saura ha demostrado ser peor que Aznar. Ya que Aznar como minimo decia lo que pensaba.

Carlinhos,

OBRIGADO! Gràcies pel teu missatge ferm i alhora tranquil.litzador. Vaig flipar en veure les visities policials. Avui Amnistia internacional ha denunciat la policía autonòmica catalana.

Yeux,

Ha sido un placer descubrirte. Muchos ánimos y pa'lante! Gracias!

Metis,

Moltes gràcies pel teu missatge. Realment és reconfortant ;-) Una abraçada!

Joana,

Potserhi hauré d'anar, si així em visites... jejeje Bromes a banda una abraçada i gracies!

Albert,

Et recomano visitar aquestes dos webs: Alerta Solidària i Amnistia Internacional i recerca la paraula mossos.

Josep Maria,

Agraït per la teva fermesa! Una abraçada.

Ramon Armengol,

Faràs carrera dins IC, continua defensant el teu cap amb aquests arguments. D'esquerres de debò: antisistema!

Rominita,

Tu visita transoceánica me hace pensar en la amistad entre los pueblos, en las barreras que se salta internet. Y en la alegria de poder compartir todo esto sin abandonar mi lengua, mi identidad...

León,

Grcais por tus sabias palabras. Mucho ánimo con tu blog, companñero!

Robertinhos,

Parlo d'alguns Mossos, però el problema penso que ve de dalt. De l'actitud despota dels seus comissaris polítics que defensen un model de dretes i després diuen que són d'esquerres. Bon comentari, xeic!

Oriol,

Una abraçada i gràcies per la teva solidaritat i sentit de l'humor...

Anònim,

Un missatge com el del Alberto Fernàndez Díaz, pero en clau ecosocialista. No entenc res, de res... De debò.

Anònim ha dit...

En tot el mullader del kubotan s'oblida la fenomenal hòstia que va trencar el nas al mosso. Suposo que algú pensarà que ja li està bé, per policia. Potser algú continuarà pensant que segur que el mosso, al seu torn, harà fotut alguna hòstia de forma desproporcionada. I si no l'ha fotuda, la fotrà. Porta uniforme, per tant pot ser despreciat com un lacai del sistema. La seva vida - o la seva integritat física - no importen. Bé, pot seguir pensant i pensant que no hi ha remei, que el millor que es pot fer amb els cossos represius és la prevenció i anar a les manifestacions també armat ...
Trobo a faltar les opinions de pacifistes sobre el tema. Està realment bé anar a hòsties per la vida ? o no ? O potser les hòsties als policies no compten, perquè és la seva feina ?

El veí de dalt ha dit...

La poli està amatent... Recordes Farenheit 451!?

Anònim ha dit...

EEEh tiu, he vist un Mosso llegint La Vanguàrdia! Deu ser que volen tancar-la per subversiva! ... Apa xicot continua sent un màrtir de la llibertat d'expressió.

Daniel Mercado ha dit...

la imatge que el teu post és francament molt bona i expressiva.

Unknown ha dit...

Anònim 4:37,

Exacte, en saura ha de defensar els seus i és bona persona, els okupes són dolents i el kubotan és com un bolígraf. Brillant anàlisi antisistèmic.

Veí,

Huaríen -però- d'estar més anatents vigilant els robatoris, les ma`fies, etc.

Anònim 11:41

Hola "tiu". El tema és que tothom pot llegir el que bonament li plagui, només faltaria. Però en hores de treball, des d'ordinadors públics, pesno que han de dedicar-se a fer la feina per la qual cobren. I si cobren per investigar webs per motius polítics, doncs aquí està el problema.

Daniel,

I real, Daniel, real... Gràcies!