dijous, de juny 07, 2007

LA "JEPERSUIGE 3": UN HAPPENIG MILITAR AMB MALA BABA

Acción Captación/Información - UMIC 2 JEPERSUIGE 3 , o sigui reclutar incauts per a l'exèrcit espanyol. El que li ha passat al blogger Cèsar Llamborda ens pot passar a tots. Ha fet una foto pel seu blog, Tarragona 2016, i a partir d'aquí l'individu que veieu amb el diari a la ma se li ha tirat a sobre acusant-lo de terrorista. El blocaire s'ha identificat i ha dit que la foto era pel blog però a ulls del militar ha continuat sent un terrorista doncs segons ens explica Cèsar Llamborda al seu blog l'ha estat seguint pel carrer durant una bona estona.
Més enllà de parlar sobre si és idoni que aquesta gent instal.li el seu xiringuito a casa nostra penso que el més greu és que està en joc l'ús del carrer per part de la població. Com a persones penso que hem de ser lliures per caminar per la nostra ciutat -amunt i avall- i si ens ve de gust doncs poder fer fotografies, parlar o meravellar-se si convé. Ni militars ni normatives falsament cíviques ens han d'impedir caminar tranquil.lament pels carrers de la nostra ciutat.
Foto de Cèsar Llamborda extreta de Tarragona 2016.

13 comentaris:

The Great Smurf ha dit...

quina cara de criar cabres que te el garrulo aquest. las caaaabraaaas, onde ehtan la caabraaa!!!

MeTis ha dit...

carai com estan d'alterats aquestos mossos¡¡. Si despres el seguiria a ell a vora si li agrada...

petons

Informació Sabadell ha dit...

t'hem agafat la notícia deixant un enllaç al teu bloc, creiem que és important que els blocaires ens fem costat.

Salut !

Robertinhos ha dit...

jo crec que encara que no ens agradi, ells també poden fer ús del carrer per expressar-se...ara d'aquí a acusar algu de terrorista...

Calidoscopi ha dit...

Que se'n tornin cap a Espanya!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sense que serveixi de precedent (com un Pierre Comunicandor qualsevol) copio i enganxo el que ja he dit al bloc TARRAGONA 2016, perquè considero que cal insistir en el tema:
"A causa de la meva feina, m'he trobat massa sovint amb energúmens prepotents de caire militarutxo-imperialista que m'han prohibit fer fotografies al bell mig de la via pública, i ja n'estic tip!!! Penso que tot allò que està a la vista del públic, ha de poder-se fotografiar i filmar sense entrebancs. I si no, que ho tapin i s'acabat el problema. L'argument de que pot tractar-se d'un objectiu militar o terrorista, sona més aviat a un "raonament" propi d'un curt de gambals amb ínfules patrioteroestratègiques de joc de sobretaula. Coi de militars!!"

Albertus Magnus

Josep Maria Yago Suau ha dit...

ja he explicat al blog de Tarragona 2016 que això ja és habitual (que no justificable). Cada cop que hem fet acte de presència amb pancarta i octavetes davant la furgoneta ens han fotografiat, filmat, etc. i han trucat a la policia que ens ha identificat. Mossos, policia nacional, guardia urbana (que, atès q són més xulos que ningú, en una ocasio se'ns van emportar a la comisaria de policia per identificar-nos mentre deien que la cosa podia durar una bona estona però que a ells rai! que cobraven hores extres).
De totes maneres, ja intentaré avisar quan me n'assabenti, us invito a venir a donbar un cop de ma lapropera vegada.

Anònim ha dit...

És flipant!! Hi ha massa gent amb poca feina!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

he penjat alguna foto més antiga al meu blog i hi apareix el mateix personatge

euria ha dit...

Mira, deu ser que aquest paio es dedica a això. Que xungo, no? a vera xq no es poden fer fotos?? doncs si no volen fotos que es tanquin en un lloc i que no ho facin al carrer!

Maria Romeiras ha dit...

Esta é mesmo para divulgar, Tondo, já a segunda vez que a comento e vou comentar mais e mesmo escrever sobre isso. Polícia dos blogs...? Perdão? Terroristas, quem? Continuemos o caminho, a César o que é de César, a liberdade de voz e de intervenção, bens preciosos e inalienáveis. Um abraço solidário.

Anònim ha dit...

Tondo, diz-me.

O moço da foto, em primeiro plano, é o policial à paisana?

El veí de dalt ha dit...

Els milikos, a l'infern de tres en tres!