dilluns, de juny 04, 2007

SANT VICENÇ FERRER: EL CLUB

Una de les coses que sempre m'han cridat l'atenció, és la denominació d'aquest club de carretera que de dia sembla un inofensiu restaurant per a camioners. Al capvespre, quan s'encenen les desenes de llums d'estridents coloraines, tot canvia.

Durant un temps el club en qüestió -situat prop de La Canonja, a la carretera de Tarragona a València- va mantenir el nom de "San Vicente Ferrer", actualment el nom és "Vicenç Ferrer", a seques i sense el "sant".

I és que de vegades el nom no fa la cosa...

Imatges: web de l'Ajuntament de València i Tondo Rotondo.

11 comentaris:

Merucu ha dit...

Aquí en asturias con nombre de santo no tenemos, pero no dejas de tener "El valle de Tuscany" para ir a galopar, o el "Flamingo" decorado con flamencos rosas a lo Corrupción en Miami con Ricardo Tabs o el entrañable "Horóscopo" o comunmente conocido como "Casa Copo" ;)

Vanessa Soldevilla ha dit...

Venga que de santidad va perdiendo el mundo cada vez, Tondo Rotondo. Y lo digo por si no has visto el video sobre lo del escándalo en Roma, a ver qué me comentas :S Yo ando no sé si aturdida con el tema, o que se... Sin duda la santidad no la hace el nombre,...
ni siquiera el de la Iglesia Católica :(

De otro lado, algo que quería preguntarte la otra vez (ya solucioné el problema de los videos :D) ¿Qué idioma es el que hablas?, cada que vengo le aplico al traducotr de castellano y no me queda más remedio que hacerlo. ¿Es catalán o algo por el estilo?

Saludos desde Lima :)

Unknown ha dit...

Curioso ejemplo de sincretismo toponímico... ¿Será quizá que las hetairas del paraíso habitan sus moradas? Un abrazo,
V.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

doncs deu ser un dels locals (que entre tancada i tancada) fa força calers amb els marines de la VIa Flota dels EUA. A veure si amb el canvi de govern canvia la cosa. Aprofitant aquestes coses un dia vaig "fer" una foto de l'Ajuntament (la penjo al blog i te la dedico :-)) en la qual es pot veure la bandera ianqui i el patrocini de les festes per part de Prive (una altra local que deu fer bona pasta amb els marines). Si la Repsol paga festes perque no el Privé?

Robertinhos ha dit...

bé,alguns hauran perdut la santedat en aquest lloc!

MeTis ha dit...

ves tu a sebre ido de que van disfraçades alli dins... mira, jo soc catolica i amb el "sant" davant no en fa cap gracia aquest club... cadascu com es.

ptons

Waipu Joan ha dit...

Imagino el dia que van decidir treure-li la santedat:

- Bé tiu, i què fem amb el nom?
- Quin nom...
- Home, no queda bé això de SAN VICENTE FERRER...
- No? Qui era?
- Hòstia tiu, un sant!
- Ah collons, doncs què fem?
- No sé, treiem el SAN i a córrer...
- A correr???

Calidoscopi ha dit...

Jajaja! Quanta santedat!

Mon ha dit...

ui! moltes vegades de retorn a Mont-roig amb cotxe, tot venint de Tarragona, al vespre amb el neon de CLUB ences la meva filla em deia...
- Mira papa aqui esta el Club Super 3. Un dia entrarem a veure al tomatic?
La meva donai jo ens miravem... i deixavem anar un somriure als llavis.....

Júlia ha dit...

Jo crec que haurien de tornar a posar-hi el 'sant', feia tants miracles, l'esmentat, que segurament convertiria tot el personal amb una de les seves edificants prèdiques. Penediu-vos pecadors!!!!

Jobove - Reus ha dit...

aquest sant és menjava als nens, aquest puticlub feia temps també és donava menjar pel matins i menjar espiritual per les nits

salutacions i records