dimecres, de setembre 05, 2007

DIVERTIMENTO BLOCAIRE

Seré breu:


Quina impressió us transmet aquest home, aquesta fotografia?





Votam al TOP CATALÀ!
Be clik, my friend

14 comentaris:

zel ha dit...

Jo el conec! Aquest estava en un campament d'aquests made in usa i feia de monitor a bosc, ensenyava als futurs rangers a tallar arbres, fer-se un vivac amb quatre rampòines i estar a l'aguait per si de cas algun senglar (ai, no que eren óssos, seria Yellowstone?) Una nit que tots van veure una mica massa, els grans rangers titulats, va entrar un ós a la cabana dels menuts. Ell, tot i la bufa, va agafar els sabatots, i amb ells per tota arma i la bandera a l'altra mà, va encalçar l'ós fins a empaitar-lo. Per coses de l'ecologisme incipient en aquelles èpoques de la vall del riu vermell, va optar per entaforar-li la sabata als narius, amb la qual cosa la bèstia ferotge, va caure en picat. Ell, el valent del combat silent, va posar el peu descalç i la bandera plantada a la panxa de l'ós. Aquí veiem la foto del dia que li van donar la medalle al mèrit "ranger de l'any". Ara viu feliçment jubilat i guarda la reserva.

Txell ha dit...

Jo no sé qui és, però a primer cop d'ull m'ha vingut al cap en Heinz Chez, executat al garrot el mateix dia que Puig Antich.
No vaig bé, no?

Boira ha dit...

Doncs a primer cop d'ull m'ha transmès una sensació bastant desagradable, als ulls li he vist odi. No se, m'ha deixat inquieta. Com si tingués una experiència molt dura al seu darrera.

Però no tinc n'hi idea de qui és! :)

Mon ha dit...

Cony aquest es aquell vei de Miami que el vam culpar de la mort d'un G. Civil al camping "cala d'oques" de l'Hospitalet de l'Infant i que el van assesinar al garrot vil a Tarragona per justificar l'altre assasinat Puig Antich. Per cert s'ha descobert que no es deia Heinz Chez que va ser la policia qui li va posar aquest nom per identificar-lo. A mi em suggereix una mirada entre el odi, i el no saber que esta passant....recordo molt be el dia de la seva execució...

Anònim ha dit...

Hosti, Mon, et feia mes jove. Per cert, a quan pagan la garrofa per allá baix?.

Anònim ha dit...

Un immigrant sense paper.

euria ha dit...

Aquest bon home sembla que estigui en un lloc en guerra. Està en una situació xunga.

Mon ha dit...

l'espectacle de "la Torna" de Els Joglars esta basat amb l'execució d'aquest home un 2 de març del 1974 a un quart de deu del matí.
Que ni es deia Heinz Chez, ni era polones, ni apatrida, ni delinquent habitual, com ens ho van vendre el regim franquista.
Ja se sap, la torna és allò que s'afegeix a una mercaderia perquè acabi de fer el pes. Així, l'execució de Puig Antich va necessitar la torna tràgica de la mort d'Enric Heinz Chez. Els Juglars van ser jutjats en consell de guerra pel contingut d'aquesta obra

Mon ha dit...

per cert es deia: Georg Michel Welzel i era l'alemany. el van portar amb la furgoneta de la fruiteria de la preso al cementiri on va ser enterrat en una fossa comu Els seus germans Peter Welzel, de 57 años, y Monika Howack, de 56, fa poc van colocar una lapida i una creu de ferro al cementiri de tarragona amb l'inscripció: Georg M. Welzel, 11-4-1944/2-3-1974. la seva verdadadera identitat...
el Diari de succesos "el Caso" va publicar una foto retocada per que sembles mes dolent
Tondo te l'envio per mail si no la tens per si la vols publicar

zel ha dit...

Òndia, va de debó això que comenteu? Disculpes, jo m'ho vaig prendre com un veritable divertimento, no em sonava pas.
Mon, ja podries enviar-me-la a mi també, al Caso, va sortir? NI IDEA.
Ara faré recerca.

Unknown ha dit...

I demà és un dia molt assenyalat que passarà desapercebut, oblidat... però us en parlo demà.

Penso dedicar més d'un post al tema i a comentar els vostres comentaris, o sigui que ens anem llegint, d'acord?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Jo el veig desorientat. De totes maneres te trampa perque ja sabia qui era, Georg Michel Welzel, assassinatg al garrot vil com a Heinz Chez, com a "torna" de l'assassinat a Barna d'En Salvador Puig Antich.

Oscar Ramírez ha dit...

Jo també dic que és en Welzel. Recordo la seva imatge en un reportatge que van fer fa un parel d'anys a Tv3 on parlaven del seu cas i del de Puig Antich.

Unknown ha dit...

Sou uns craks... aquests comentris els trobo molt enrriquidors. Especialment els que han anat imaginant-se -lliures de condicionament- el quina impressió els hi transmetia la fesomia.

Però de tot això, de tots vosaltres... en parlaré d'aquí uns dies en un post. Com us mereixeu!