dimecres, d’octubre 17, 2007

AMENACES DE MORT I INSULTS GRUIXUDETS

He de dir-vos que no formo part de cap partit polític i des d'aquesta premisa considero brillant la intervenció de Carod en aquest tall que he penjat. No vaig veure el programa televisiu de marres i quan he anat a buscar fragments al Youtube m'he trobat amb desenes de missatges desafiants des de l'amenaça de mort a l'insult contra el noste país, etc. I pel moment RTVE, que és qui ha penjat els fragments al Youtube no els ha moderat, deixant-los impunement penjats.

Aquesta és la seva democràcia.

8 comentaris:

Mon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit...

No veus amic Tondo que en Carod es el dimoni si et fixes be li veuras la cua i les banyetes...bromes a part. Es la visió que tenen de tots nosaltres del pont de Fraga enlla, La menjada mes gran de coco de tota l'historia per ells som uns dimonis , per a ells som els que cremem banderes, cremen fotos, parlem en catala i a mes els i volem fotre els diners...som uns malparits El fotut es que despres ens hem d'empasar allo de que som separatistes. Que collons! si els separatistes, xenofogs, sempre han estat i son ells que no ens volen ni en fotografia.....tant facil que seria doncs deixar-nos anar per lliure. Em de fer quelcom...

Unknown ha dit...

Si, amic Mon... he de deixar-nos de mirar-ho i somriure per passar a l'acció.

Jesús M. Tibau ha dit...

Han satanitzat a Carod i no en volen veure res més. De tot el programa només en trauran els moments més polèmics, sense fer gaire esment a la seva crida a favor de la pau, la democràcia i la tolerància.
No ens entenen i, pitjor encara, no en tenen cap intenció ni ganes.

Robertinhos ha dit...

aquí no es tracta de democracia sino de demonitzar una nació a través d'una persona que en demana la independencia. Jo sol sóc anti PP, però per desgracia la intel·ligencia dels espanyols es tan baixa que uns quants fascistes malparits els hi poden vendre les seves idees dels anys 40.

al pas que anem em compraré la estelada!

euria ha dit...

Fa una mica de por aquesta visió que tenen...no sé pas, una mica trist que ens vegin tan criminals....ei contenta de ser d'on sóc, trobo que ells estan bastant limitats!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

al blog del Salvi hi ha el vídeo sencer.

zel ha dit...

Mireu, aquest és el Carod que jo voldria, tot i que no m'acaba de convéncer, si sempre mostrés tanta contundència i alhora equanimitat...