dimecres, de novembre 28, 2007

LLOANÇA GATÒFILA

Per si algú encara ho dubtava el Connexions és un blog gatòfil, i això què vol dir... doncs què és un blog amic dels gats.
El món es divideix en dues classes de persones: les que els hi agraden els gats i les que passen de tot.
El gat és un animal intel·ligent i lliure. Fixeu-vos sinó en aquesta foto que vaig fer l'altre dia al passeig de les Palmeres, tot passejant. El parell de gats estava prenent el sol, amb confort, però al moviment de la càmera, al clik... van mirar de reüll, amamtents, esguardant qualsevol perill.
I és què els gats de carrer són sumament àgils pel que fa a movments, a reaccions... els hi va la pell doncs estan acostumats a haver de conviure amb humans cràpules i indesitjables. El cas que viuen a casa (dit d'altra manera, nosaltres -si de cas- vivim a la casa del gat) en canvi són més confiats més dormilegues.

11 comentaris:

iruNa ha dit...

Els gats són els meus animals preferits. La divisió que fas de la gent en funció de si els agraden o no els gats jo la feia de forma diferent:
-els que els agraden els gats
-els que els agraden els gossos

Molt maca la foto... si vols passar-te pel meu blog coneixaràs els meus tres gatets!!! jeje...
una abraçada!

Joana ha dit...

N'hauré d'arreplegar un...
;)

zel ha dit...

Mira tu, la meva discussió preferida, gats o gossos? Jo gats, són lliures s'espavilen, no depenen de l'amo, foten el que volen, anarquistes totals! petons, gatòfil...

Unknown ha dit...

Els aniré a conèixer Iruna, primerament havia pensat en la distinció que proposes, però amb l'orgullosos que són els gats els he volgut individualitzar i posar per sobre de la resta de mortals, els qui no tenen el plaer d'estimar-los.

A veure Joana... si ho vols fer et recomanao visitar la web de PROGAT, són molt bona gent.

Zel... ja veus que anem coincidint no? El món és noostre!!!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

llástima! a mi no em fan massa el pes, suposo que giual és a causa de que, fa molts anys, no teniem llum a l'escala i hi entraven els gats del carrer i es ficaven en una mena de quartot que hi havia amb la qual cosa quan hi entrava jo veia un parell d'ulls brillants que, sovint, se'm fotien a sobre. M'imagino que ells es devien espantar més que jo però deu n'hi do de l'ensurt.

mossèn ha dit...

vaja, un gat ... no preferirieu una "bona doncella" ??? ... salut

MeTis ha dit...

soc amant dels gats. De fet en tic dos.
http://metisasecas.blogspot.com/2007/06/divangandotigre.html
un es aquest, i l'altre es el seu fill petit. son els meus companys inseparables de pelis i joguines. sense ells estiria perduda jo sola a casa. sempre sempre un gat primer.

petons

Des del Raval d'Elx ha dit...

Jo visc amb dos gats, i he comprovat que tenen una capacitat misteriosa per a embruixar. Quan passen de tu, sents la necessitat de anar cap a ells. És com si et demostraren que tenen el poder sobre tu.

Mikel ha dit...

no em barrufen gens els gats , soc mes de gossos jo , sempre n´he tingut.

Mon ha dit...

a mi m'encanta el Gato Perez

rhanya2 ha dit...

i jo tinc una gata amb nom de gata.