dijous, de novembre 22, 2007

POTES NEGRES

Doncs mireu, Jaime de Marichalar sempre m'ha fet gràcia doncs crec que el seu posat representa molt bé -separacions matrimonials a banda-l'essència del pota negra espanyol.

Però avui me n'assabento d'un fet que l'honora: és president de la Fundació AXA Winterthur i com a tal ha estat l'encarregat de presentar a l'opinió pública la còpia digitalitzada de milers de documentació referent a Calixte III i Alexandre VI, més coneguts com els papes Borja.

I ho ha fet a València, de la mà d'Eliseu Climent. Penso que aquesta és una molt bona inciativa que de ben segur acostarà la documentació dels arxius secrets vaticans a les persones interessaes en estudiar aquesta nissaga, la dels Borja... l'essència de la pota negra més catalana de València.

10 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Home !!! ara que està fora de la familia de dropos, es posa a treballar, encara al salvarem per la causa

salutacions

zel ha dit...

Hola, Tondo, d'aquest no en se res, ni la veritat, tampoc en tin curiositat. GRÀCIES PEL CONVIT, PETONASSOS, MACO!

Calidoscopi ha dit...

No se quin és realment el paper d'aquest tiu en tot això. Sempre m'ha donat l'impressió que aquestes coses són més representatives que no pas per decisió pròpia o per treball pròpi. Vaja, com en general a la familia reial, que va pels llocs represntant allò amb el qual no ha contribuït. Això no treu que sigui un crapula i un aprofitat que el van casar amb una infanta per estabilitzar-li.

D'altra banda ha estat una imatge maca veure Josep Bargalló, de l'institut Ramon Llull, de promoció internacional del català, juntament amb Eliseu Climent tots dos junts donant suport a la memòria de familia valenciana més famosa de la història. Per això els PPeros blaveros no han obert la boca, no!

Manresa Calidoscopi

Oscar Ramírez ha dit...

El Marichalar és la cosa més frikie vestint que he vist en la meva vida. Ara, la presentació dels documents el salva de la crema.

Mon ha dit...

cony te cops amagat aquest individu...! la veritat es que poca cosa en sabem d'aquest "personajillo" pero crec que te cops amagats o potser el veurem a la premsa rosa televisiva explicant intimitats us asego que aconseguiria un share elevat

mossèn ha dit...

curiós personatge, vaja com tots els del seu cercle ... salut

zel ha dit...

Tondo, que ets al bateig del mossenet, ai, de l'Hèctor? Petons!

Jesús M. Tibau ha dit...

Ben retornat a l'activitat!
Suposo que tota aquesta gent té cops amagats, i també deuen amagar moltes més coses, com tothom.

Carlinhos Medeiros ha dit...

Que aquests documents, que ciertamente no haurà de portar gens de nou ni de bo, puguin venir a la tona per a exposar la veritat. Abraçades

Joana ha dit...

A veure quina més en té d'amagada.
Una mica "rarillo" sí que ho és...
Una abraçada Tondo! ;)