dissabte, de desembre 29, 2007

AMB POLS A LES SABATES



A l'amic Pare Noël no li cal cavar per sota dels murs de la vergonya doncs ell viatja pel cel, engolint glopades de "xispa de la vida". Malgrat tot de pèn de nosaltres que al Nadal, com a tot l'any, hi floreixin esperances i anhels.
Ben al contarri del que acaba de fer el bipartit tarragoní: que festeja desitjos de pau amb els xiquets i xiquetes amb un molt ben pensat arbre però que després, en pujar als despatxos, se n'oblida, convidant venedors d'armes i vaixells de guerra a aquest indret tant bell de la Mediterrània que és la capital del Camp de Tarragona.
El futur es fa empolsegant-nos les sabates, caminant i avançant i passant de la teoria a la pràctica... serem capaços d'escriure'n un de diferent de futur? Ja no ens alimenten molles, volem el pa sencer!

12 comentaris:

zel ha dit...

Hola Tondo, m'agrada, què dic, estic feliç de tornar-te a llegir amb normalitat. Coses de la vida, jo també vaig posar una postaleta semblant l'altre dia.
M'ha deixat molt sorpresa el teu coneixement que sembla prou ben assentat dels afers eclesiàstics. M'ha agradat el teu criteri, que intueixo proper al meu. Jo també crec que hi ha molt bona gent dins l'esglèsia, però el rumb del Ratzinger el segueixo poc, i el que en sabia em desagradava profundament, jo he escoltat darrerament que la nova encíclica era més aviat un pas enrere, clar, sempre comparem amb d'altres Papes anteriors, que han sigut més tolerants, i en aquestes solitàries figurs basem el judici, per mia fins avui, aquest home estava al darrere de la marginació que han sofert el Casaldàliga i d'altres com ell, i em passa que potser busco allò que confirma el meu malestar, més que no pas fer-ne un anàlisi a fons, ara, el corrent que es veu oficial dins l'esglèsia no sembla pas de tolerància cap als homosexuals, ni cap a la condemna del món capitalista ferotge que ens envolta. Miraré de saber-ne més. M'has deixat el bri de la curiositat, que és el que sempre he trobat al teu espai, una saviesa profunda i propera, ets una persona entranyable, i això que no et conec, només que pper les obres, seguint el fil del tema, però si per les seves obres els coneixereu, que diu l'evangeli, doncs ja m'està bé, les teves m'arriben al cor. Una forta abraçada, els meus millors desigs són per tu i els qui comparteixen la teva vida.

MeTis ha dit...

vaaaa tondo, una pausa home, que estam en festes¡¡¡

no hi ha remei fins d'aqui quatre anys.

petons

MeTis ha dit...

vaaaa tondo, una pausa home, que estam en festes¡¡¡

no hi ha remei fins d'aqui quatre anys.

petons

Josep Maria Yago Suau ha dit...

hi tant que hi ha remei :-) i sense esperar tants anys
bon post, Tondo i bon final de post ;-)
Jo també us penjaré una postal de reis, però encara no :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

Aquests dies ens omplim tots la boca amb desitjos de pau al món i d'acabar amb la fam.
Però si tothom desitgem el mateix, com és possible que encara hi hagi guerres i fam al planeta?
Estem segurs de fer tot el possible per evitar-ho, o només deleguem les nostres responsabilitats en altres?
I que consti que també parlo de mi mateix.

Anònim ha dit...

Avui estic emprenyat
Aquest mati he decidit anar a veure les obres de la autovia de la carretera nacional 340
Que cabrons que son , s’han cargat tot, muntanyes, garrofers, cents i cents de pinars, matolls, marges de pedra seca, tot i tot es un desastre.
On trobaren la FARIGOLA, el Té de Roca , el romaní,
els CARGOLS, els Cargolins , la petita colònia d¡Esquirols que vivien als pinar
on trobarem els pardals, els Conills, les caderneres, les Sargantanes

on respirarem aire frec i pur , on passejarem on farem esport
digueu-me on es menjaren la MONA, I on anirem a buscar el dia de la farigola..............
que cabrons
desprès de tot aquest desastre amb la ma al cap i cagant-me en tot i tots i mes, dic vaig a fer una birra al serrallo amb tranquil·litat, collons he pasta per la platja del miracle i quant torno a beure aquella merda de monument patrimoni de la humanitat a la mala llet , una birra no dos, que emprenyat que estic.
Crec que la societat civil te a dir alguna cosa .
O mes no, com diu en gallec amb un parell
CADA CORAZÓN É UNHA CÉLULA REVOLUCIONARIA
Xa consumimos demasiado tempo instalándonos no mundo, prende a chispa que che fai falta e...
3, 2.1, adelane
RCM

Badges66 ha dit...

Que comiences el año todo lo mejor que se pueda.
Un saludo

Abuela Ciber ha dit...

Año nuevo 2008, vida nueva
Empezar como si fuera cualquier cosa, es una enorme torpeza. Un año de vida Es un regalo demasiado grande para echarlo a perder. ¿Alguna vez te has sentido en lo mas hondo de tu ser ese deseo profundo y enorme de mejorar o de cambiar?

Si es así, no dejes que el deseo se escape, porque no todos los días lo sentirás. Si hoy sientes esa llamada a querer ser otro, a ser distinto, atrápala con fuerza y hazla realidad.

Cariños

Anònim ha dit...

Anonim de les 3:49:
Veig que a dins teu tens quelcom molt important i valuos per deixar-lis als petits que ens venen darrera.
Altres, per desgracia comuna, només tindran diners bruts.
(disculpeu l´ortografia).

Carlinhos Medeiros ha dit...

Quiero externar mi carinho y admiración a usted que nos brindó con su compañía durante el año que se finda, torcer para que podamos continuar cada vez más juntos y desear un FELIZ 2008 repleto de AMOR, PAZ Y LUZ.
Son los votos de Carlinhos Medeiros y Familia.

Anònim ha dit...

De què em sona aquesta vinyeta?

merike ha dit...

testing..
Bon voyage:-)