dilluns, de desembre 10, 2007

DESCONNEXIONS TEMPORALS

Disculpeu-me però el meu ordinador ha decidit "petar", per això ara estic molt molt molt off-line, desconnectat... o sigui sense ordinador a casa. Espero ben aviat poder-ho tenir tot solventat i a punt i tornar amb una major freqüència de posts, comentaris, etc.

Mentrestant us recomanodues coses: navegueu pels enllaços amics que trobareu a la dreta i si teniu ganes de Tondo Rotondo doncs... sempre podeu capbussar-vos per l'arxiu de posts antics.

Fins ben aviadet! I gràcies per ananr passant per aquest, el vostre blog!

9 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Ostres, la tecnologia no és tant perfecta com la pinten!

Espero que tinguis solucionats aviat els problemes técnics i tornis a estar connectat ben aviat a l'interessant món blocaire!

Manresa Calidoscopi

Josep Maria Yago Suau ha dit...

pensem en tú (aquest matí m'han entrevistat els de la Plana Radio i has sortit a la conversa, tu i el Carlinhos, entre d'altres)

Mon ha dit...

Apa vinga...has de fer cagar el tio per un nou ordinador....fins aviat..no triguis

zel ha dit...

Jo et trobo a faltar, cada dia paso a veure què i ja em pensava que estaves de baixa, ens abandonaves... T'entenc, jo amb l'ordinador no tinc problema, però amb internet.... Aquí al poble anem amb tartana, encara. Petons, amic, fins ara.

mossèn ha dit...

petar ... vaja ... ara que ho diu ... m'ha agafat mal de panxa !!! ... seguint el seu exemple ... també desconnecto temporalment ... salut

Joana ha dit...

No et desfaràs tan fàcilment de tots nosaltres! Estaré a l'aguait!
Una abraçada!!!!

Robertinhos ha dit...

doncs faré una passejadeta pels teus post antics, que últimament jo també estava desconectat.

una abraçada Tondo

Unknown ha dit...

Finalment espero tenir el tema solventat com a màxim el dilluns, doncs ja tinc encarregat l'ordinador i s'hi ha d'afegir el disc dur de l'ordinador antic per tal de salvar tot el fato que hi tenia.

Tornarem! Gràcies!

rhanya2 ha dit...

ja deia jo... fins dilluns, doncs!