dimarts, de febrer 05, 2008

42è JOC LITERARI & EL LLIT DE L'ADROGUER

Uns de les coses que més m'agrada del món dels blogs és poder anar amunt i avall, coneixent persones, històries i personatges... Una d'aquestes històries són els jocs literaris que organitza en Jesús M. Tibau. Ha arribat -doncs- el 42è joc literari en homenatge a Mercè Rodoreda, en motiu del centenari d'aquesta autora.

Som una seixantena els blogs que col·laborem en aquesta iniciativa, entre els quals s'han repartit fragments de textos inventats per l'organitzador del joc, i uns altres que pertanyen a La plaça del Diamant. Qui vulgui participar haurà de descobrir una quantitat determinada de fragments. Podreu trobar les instruccions al seu blog, el dia 6 de febrer, buscant la referència al 42è joc literari.
Animeu-vos a participar, també hi ha premis, com ara lots de llibres o diccionaris.

Aquest és el fragment que em correspon, d'aquí el títol del post d'avui:

11.El llit de l’adroguer era un llit de dues persones i més endavant em va explicar que havia estat el llit dels seus pares i que aquell llit, per ell, era l’olor de la seva família.

4 comentaris:

mossèn ha dit...

curiós ... salut

Joana ha dit...

Una gran escriptora. Donaré una volteta per aquests blocs...
Una abraçadaaaaaaa...

©Dríada ha dit...

Déu méu! Parlant d'aquesta escriptora he descobert que mon germà no la coneixia! Déu méu! A mi m'agrada molt com escriu :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies per la col.laboració, a tu i a la resta de blocaires. Sou un col.lectiu fantàstic i generós.