diumenge, de febrer 17, 2008

L'ART I PICU

Darrerament alguns de vosaltres heu pensat en aquest Connexions [From Tarragona], i ho heu fer nominant-lo a un premi que comença a ser lo més similar a un català emprenyat (en trobo a tot arreu). Es tracta del famós "Arte y pico"... Agraeixo al Salvador Guinart de Les meves veritats, el Mon de La garrofa de Mont-roig i la Raquel d'Ara plou que m'hagin atorgat aquest premi. Realment hem fa gràcia que vingui d'ells. Justament La garrofa de Mont-roig és un blog que he vist evolucionar i convertir-se en tot un espai de referència no ja a Mont-roig sinó a la catosfera, en canvi el blog de la Raquel l'he conegut fa poquet poquet... és un blog que destil·la professionalitat i un saber fer molt digne. El blog del Salvador el segueixo des de les basseroles, és un blog personal amb força bon rollo, molt ben situat dins de l'àmbit de la tarracosfera, com no podia ser menys.

El premi Arte y Pico (l'art i picu) va néixer el 22 de gener de 2008 de la mà de la uruguaiana Eseya i es basa en aquestes regles, que transcric literalment:

1) Debes elegir a 5 blog que consideres sean merecedores de este premio por su cratividad, diseño, material interesante y aporte a la comunidad bloguera, sin importar su idioma.

2) Cada premio otorgado debe tener el nombre de su autora y el enlace a su blog para que todos lo visiten.

3) Cada premiada, debe exhibir el premio y colocar el nombre y enlace al blog de la persona que la ha premiado.

4) Premiada y premiadora, debe exibir el enlace de Arte y pico, para que todas sepan el origen de este premio.

5) Exhibir estas reglas.

Tinc pendents un parell de memes i parlar-vos d'un altre regalitu... en aquest cas la nominació de Waipueduca: però d'això us en parlo un altre dia.
Tot i que encara tinc algun meme que fins-i-tot he oblidat (potser era de la Jaka? Tranquils Salvador i Robertinhos!) passo a nominar els 5 afortunats i afortunades, doncs ho m'ho curro avui o em passarà com amb el blog solidari, que encara no he nominat ningú:

Parlem-ne, de Pitu Tarrasa. Un blog força nou que va camí a convertir-se en un dels clàssic tarragonins i que diu les coses clares.

Sherlock Holmes. Un blog tarragoní molt ben trabat amb el qual he compartit impressions.

Anades i tornades, de Joan Martín. Un blog que està entrant a poc a poc però que penso promet, i al qual desitjo sort bloguera.

La casa de Pinel. Un blog que no te vergonya i que amb simpatia i bon humor fa seva la màxima de les Madres de Plaza de Mayo de què... "L'única lluita que es perd és la que s'abandona".

L'illa dels monstres. Un blog que senzillament em transmet el regust de copsar com la savisa reviscola a partir de les seves crítiques i alabances indiscriminades.
Gràcies a tots i totes.

16 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

Oh! Tinc el cor compungit i ple de joia, alegria i goig davant de tal magnànim i estimable honor d'aparèixer entre els mereixedors d'aquest cierneticologger premi!! En nom de tots els monstres de l'illa, moltes gràcies!! Li trobarem un lloc ben maco on lluir-lo!!!

salut!

MeTis ha dit...

la meua sincera enhorabona. si penses amb tu per algo sira, no creus?

Brisa de Amor ha dit...

Hola Tondo!
Felicitaciones por el premio amico, yo tambien te nomino como amigo fiel y buen compañero!
Gracias por cada visita y por cada comentario, mi hermanita y yo estamos felices de tus sinceros saludos amigo°!

petonets desde Argentina!

Eseya, Muñecas con historia ha dit...

Hola

Gracias por tu visita y felicitaciones por el premio!! Me cuesta un poco leer tu lengua y debo usar traductor pero vale la pena, me encanta tu blog!

Besos desde Uruguay!!

Mon ha dit...

ei! ja saps que un premi es un reconeixement per una tasca o trajectoria o be per uns merits, i sinzerament crec que et mereixes aquest i molts mes.
Ens llegim!

jo artin au ha dit...

Tondo,moltes gràcies. La veritat és que jo amb tot això dels blocs sóc un principiant (em branda pel cap fer-ne un post, de com vaig començar i per què). Estic paint tot aquest món que em sembla increïble, fascinant, estimulant, una ampliació insondable d'allò del que cadascú pot entendre i viure com a realitat.
Salut.

Pitu Tarrasa ha dit...

Company Tondo Rotondo, el Pitu t’agraeix el detall del “Art i Picu”, i que per a mi s’ha convertit en “Art i Pitu”, de veritat gràcies, i crec que el mèrit, si es que existeix, és que igual que a tú, m’agrada “parlar clar i Català”.
Salut.

La casa de Pinel ha dit...

señor tondo desde la casa del loco del pinel agradecerle enormemente tal mencion y mas viniendo de usted tiene aun si cave mas merito.
para el loco del pinel no se puede imaginar lo que significa que usted tenga la imagen que tiene de la casa de pinel tambien la casa de toda la blogsfera, muchas gracias tondo.
ahora si que le debo un cafetito o dos.

raquel ha dit...

Ei Tondo, si vols ja li faré arribar el teu interès pel tema a mon tiet. Pots visitar http://www.1714.cat/, el web del col·lectiu 1714, una entitat que van tirar endavant ja fa anys diversos planens entre els quals hi ha Lluís Estrada.

A disposar ;)

Joana ha dit...

Feliços "Art i picu" ;)))
Que tinguis un bon dilluns!

Danelí ha dit...

Por fin!!!
Cada vez que trataba de comentar me salía error de no sé qué =/
Sólo quería felicitarte por tus premios y también agradecerte por comentar mis textos permanentemente a pesar de que yo no he sido tan constante.

Un beso, y felicidades otra vez.

Sherlock Holmes ha dit...

Benvolgut Tondo,
Moltes gràcies pel reconeixement, i pel comentari tant maco, que em dediques.
Afegir-te, que a més m'agrada molt la gent amb la qual comparteixo aquest reconeixement, gent molt maca, alguns fa molt poc que els coneix-ho, però reconec que els tinc molt de "cariñu".
Per finalitzar, dir-te ;-) que m'has "marginat" un "pel", m’assabenta’t, al fer-ne el meu recorregut habitual.
Com a càstig, et pots llegir el meu darrer post d'avui.
Repeteixo moltes gràcies!!!

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

mossèn ha dit...

i el convit ??? ... salut

Unknown ha dit...

Enhorabona, un premi molt merescut!

Una ha dit...

T´ho mereixes

Salvador Guinart ha dit...

Ei Tondo, perdona pel retard. Moltes gràcies pel teu comentari amic!.
Una abraçada rotonda! ;-)