dimecres, de febrer 27, 2008

JAIME FERRERO: EL "MATAGATOS DE TALAVERA"

He hagut de retallar la fotografia d'aquest personatge que avui us presento. Es tracta de Jaime Ferrero, que integrà la candidatura del PP a l'ajuntament de la localitat espanyola de Talavera de la Reina a les passades municipals.
Casos com el que ha protagonitzat aquest energúmen són els que fan replantejar-me el meu pacifisme per abonar no ja la tradicional lluita armada sinó el linxament públic a lo talibà.
En aquest blog podreu veure les fotografies dels trofeus d'aquest assassí. Un consell -però-... fereixen i molt la sensibiliat, o sigui que si voleu estalviar-vos el mal tràngol us diré que el personatge en qüestió es dedica a assassinar gats.
Des d'aquí només desitjar-li al tal Ferrero que se'n vagi a passar unes vacancetes a Irak. I escolteu: caixa i al mar.

5 comentaris:

jo artin au ha dit...

Quina merda.

Anònim ha dit...

Gent com aquesta no hauria d'existir. I als del PP ja els hi val dir que el suspenen cautelarment i estudiaran els fets... els fets són vergonyosament evidents. Deu ser que als del PP els hi costa... i son curtets...
Cada dia estimo més al meu gatet...

Anònim ha dit...

Miserable.

*MaRiA* ha dit...

No sé ni si s'hauria de dir alguna cosa a aquest personatge... Potser que a veure que li semblaria que li fessin a ell el que ell fa als gats? Aquest personatge no es mereix ni el somriure que fica a la foto

Anònim ha dit...

ja heu signat perque aquest tipus de barbaritats estiguin penades?

http://firmas.amnistianimalmadrid.org/ley/