diumenge, de febrer 24, 2008

PAVELLÓ SANT JORDI: EN MANS DE QUI?

En una ciutat com Tarragona, gaudir d'un espai public al centre on practicar diferents esports és tot un luxe i tota una oportunitat per part dels polítics que el gestionen de realment fer un servei a la ciutat. Però no... despropòsits i despropòsits envolenta aquest pavelló, el Pavelló Sant Jordi.



Al voltant d'aquest pavelló sembla ser que un polític hi te la nineta dels ulls posada i també hi ha el projecte de que una empresa privada el gestioni i exploti comercialment durant 40 anys a canvi de reformar-lo i posar-lo al dia.
El termini dins el qual es poden presentar ofertes per a reformar pavelló Sant Jordi es tanca ben aviat, el 6 de març i el resultat se sabrà el 13 de març a la Delegació del Govern de la Generalitat.
Caldrà investigar que l'empresa guanyadora no tingui -si és el cas- cap vincle amb aquest polític que hi te la nineta dels ulls posasa, doncs seria una mica lleig que una empresa vinculada a un polític directament relacionat amb el tema guanyés l'adjudicació. No seria il·legal, però una mica lleig si, penso.
En tot cas, el Pavelló Sant Jordi continuarà sent de titularitat pública però gestionat per una empresa privada durant quatre dècades. I naltrus envellirem sense poder veure com el poble utilitza el que li pertnay sense intermediaris.
Mans netes, companys.



Imatge extreta d'aquí.

7 comentaris:

Viejito Cibernetico ha dit...

Oiga

Estoy de pasadita sólo para saludar, en mi block le explico por qué no había aparecido... le dejo un abrazo y después paso con más calma.

El viejito
que retorna (ahora sí que sí)

mossèn ha dit...

les tinc brutes ... vaig a rentar-me-les ... salut

La casa de Pinel ha dit...

tondo mas de lo mismo, espacio publico en beneficio privado, con normas de caracter privado y demas pribaciones de nuestros derechos.

Mon ha dit...

Remember.....Club Deportivo Elida.... del Movimiento aquest espai sempre ha estat maleït

merike ha dit...

Reading my brand new llibre.. Aquest llibre es ven acompanyat d'un CD. "Aquest matí l'Olga i jo hem anat a Tarragona" it says! I think I am going to like it:-) Tolosa és una bonica ciutat, plan segur (un sospir). Salut!

Mikel ha dit...

mans netes i cacaolat calent!

jo artin au ha dit...

Titularitat pública, gestió privada; què potser això em sona també a les bases de la llei catalana d'educació?