dimecres, de març 12, 2008

CASSIÀ M. JUST

"Somio amb una Església que tingués una nova Pentecosta, com van definir Joan XXIII i altres papes en el Concili Vaticà II, que hi hagués una valentia dintre d'una fidelitat absoluta al missatge de Jesús, a la fe dels apòstols. Una Església més contemplativa, més carismàtica, més participativa, no agressiva, sinó més aviat agraïda per les coses positives, pels nostres contemporanis més que no pas angoixada per les seves incoherències i disbarats. Evidentment, hi ha molt sofriment en aquest món nostre"
Paraules del pare Cassià durant una entrevista que l’any 2005 li va fer el periodista Antoni Bassas a Catalunya Ràdio. Fotografia i text extrets del butlletí Església Plural.

3 comentaris:

zel ha dit...

Noi, coincidim!!!!! Me n'alegro, bones vibracions....

Roxi ha dit...

Yo estoy como bastante alejada de la Iglesia, probablemente con una más contemplativa, más carismática, y no agresiva sería más fácil.
Por otro lado la iglesia no es sólo las autoridades que la presiden, hacerla más positiva y más participativa depende de todos.
Abrazo!

Roxi ha dit...

Hola tondo vi el video que me dijiste, no lo había visto antes.
Es bien alarmante, tu crees que sea posible que la construcción del tren subterráneo, de verdad afecte tanto los cimientos de la sagrada?
Demás que sí, me quedé preocupada, pero es un proyecto?, o ya se iniciaron las obras?
Me voy a meter a SOS sagradafamilia. org para saber más
Abrazo y gracias por el dato