dimecres, de març 26, 2008

LA MUNTANYA RUSSA

Un dia us parlaré del blog del Pere Fontanals, avui vaig atabalat i només vull compartir amb tots vosaltres l'entrada que m'ha dedicat, tot convidant-vos a visitar la Muntanya Russa, el seu blog amic. O sigui, que avui he decidit mirar-me el melic... je

Flaixos d'una cuca de llum

Des de 2006 que Tondo Rotondo escriu amb molta freqüència el seu bloc tarragoní. No recordo gaire bé com vaig arribar a ell o si va ser ell que va arribar a mi però va ser molt a l’inici de La muntanya russa. El seu estil desenfrenat, activista, coherent, multitemàtic i sobretot el seu compromís amb tot el moviment de la ciutat emmurallada em van atreure de seguida i ens vàrem intercanviar enllaços sens dubtar-ho. A part d’això és un volta blocs incansable i tant me’l trobo per aquí, com per allà, com per més enllà sempre amb una actitud total de blocaire 2.0 convençut, o sigui, d’aquells que consumeix i participa. Avui ha marxat de vacances però abans ens ha deixat una llista increïble de blocs per a qui no tingui la sort de sortir. El dia que m’organitzi el Bloglines n’ocuparà un lloc preferent.

5 comentaris:

MeTis ha dit...

a jo no m'extranya res del que diu, aixi ets, per aixo sempre tornam. tens bons amics.

salutacions

MeTis ha dit...

per cert, deixat ja el melic i a treballar¡

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

Gràcies per la cita Tondo. Espero algun dia poder-te conèixer personalment. Ocasió n'hi haurà doncs baixo sovint per la Tarraconensis.

mossèn ha dit...

això és amor !!! ... salut

maskdbejfgwliu ha dit...

Desculpe a demora em responder... Muito obrigada de coração. Um super abraço!!!