diumenge, de març 09, 2008

POST ELECTORAL

Lluny de fer cap anàlisi de les eleccions a l’estat espanyol, us ofereixo un parell de links per a que aneu guaitant els resultats amb detall i un altre per capbussar-vos al món de poliblogs.
I no res, molta gent ha optat per no votar els que diuen que volen ser decisius però que sempre acaben col·laborant en el manteniment de l’opressió del nostre poble, els que diuen que van a Madrid a fer el que no fan aquí en les nostres lluites de cada dia... I molta gent ha optat per votar-los. Així és la vida, i aquest és el nostre sistema polític: per bé dels qui manen i per mal del poble. O no...

Com a anècdota dir que vaig deixar un comenatri al blog del polític d'ERC Lluís Aragonès i no me l'ha publicat... En canvi Alejandro Fernández, polític del PP, sempre m'ha publicat els comentaris que he deixat al seu blog. És curiós, no? Aquest petit detall per a mi trenca alguns tòpics.
Curiosa manera d'entendre la participació ciutadana la d'un polític que obre un blog i només publica els missatges que li fan la gara-gara.

7 comentaris:

mossèn ha dit...

un post força sensual ... per cert, hi havia eleccions o ereccions ??? ... salut

Roxi ha dit...

Hola Tondo
ayer vi algo de las elecciones de allá, en las noticias de acá. en realidad como entiendo bien poco de la política de mi país, menos voy a entender la de otros lares. Pero me alegró ver la plaza de cibeles, con el edificio de telecomunicaciones, y la puerta de Alcalá al fondo, y saber que alguna vez estuve ahí, me dio nostalgia.
Volviendo al tema central de lo que tramposo ese candidato que publica solo los comentarios que lo favorecen, pero a estas alturas la manipulación es casi una olbigación de la política, que verguenza!
De los que no les gusta pero no hacen nada, al no estar inscritos, me cuento, pero para el 2010bicentenario de chile me inscribo de todas maneras, por que no quiero que salga Piñera, aunque tiene muchas probabilidades, puaj!
Un abrazo

Anònim ha dit...

See Here

Josep Maria Yago ha dit...

ull amb el darrer post, fa tuf de virus. N'estic eliminant quatre o cinc a la setmana.

Tondo Rotondo ha dit...

Caldrà eliminar-lo

Josep (sl) ha dit...

Tens raó obrir un blog t'obliga a acceptar raonaments i continguts crítics amb el què expresses. Crec què publicar solament el què et convé és contrari a l'esperit crític.

Jo mai faig un filtratge de entrada perquè equival a censurar, si cas prefereixo deixar-lo publicat i després respondre i justificar els missatges.
Mai he eliminat missatges crítics, però opino que tot comentari eliminat requereix una explicació.

CAMINO INCIERTO ha dit...

Tondo, aquí tienes uno de esos virus de los que te hablaba. Es el comentario "dumuro ,see here" cualquiera que lo abra para saber de esa persona o de lo que trata , se llevará algo indeseable a su ordenador.