dijous, de març 27, 2008

UNA CUP A TARRAGONA...

Malgrat mecànicament la major part de persones anem acudint a votar, cada cop copso un entusiasme menor, amanit amb un tantsemenfotisme.
L'alegria i il·lusió la copso en algunes persones que conec que estan treballant en el projecte de les CUP (+ info aquí).
La meva pregunta és: Tarragona, ciutat de militars, capellans i funcionars per antonomàsia; la ciutat del vent de Carles Cardó, aquella bassa d'oli del sargento Blàsques de Dames i Vells... serà capaç de bastir un projecte d'aquestes característiques (per trencador) que no te res a veure amb la política de saló i subvenció? Pregunto.

10 comentaris:

Lu ha dit...

Company!! No dubtis que sí!! La gent que hi està treballant, ho està fent bé, pacientment i posant pedra sobre pedra, una a una, amb el suport i ànims de les CUP de la resta del Camp...

..aviat començaran a créixer els fruits, ja veuràs!!

Des d'aquí una abraçada ben forta a la gent que imagina la CUP de Tarragona.. i l'empeny per a fer-la realitat!!

*MaRiA* ha dit...

Qui no arrisca, no pisca, diuen. Tot es provar-ho, i amb ganes i força, se'n sortiran! I que no sigui mai perquè no s'ha intentat. Igualment els valors d'na ciutat, si son potents i 'fan ciutat', no tenen perquè caure

Anònim ha dit...

No és provar-ho sinó fer-ho. I fer-ho per obrir espais que no tenim, no per ocupar el buit que deixen altres taüts. Si realment una CUP pot obrir espais per a l'esquerra anticapitalista i independetista, aleshores, fem-ho; si només ha de ser "una sectorial" de l'EI (que a Tarragona són quatre i el 'cabo'), millor que fem que siguem més de quatre i aleshores ja no hi haurà 'cabo', ni 'cabo' ni 'rabo'.

jordi

Josep (sl) ha dit...

Pot ser un interessant experiment i una manera que els que volen captar els vots descontents de l'esquerra nacionalista s'hagin de posar les piles. Al igual que l'esquerra catalanista vegi que pot quedar encarà més escalda si segueix fent el mateix seguidisme dels socialistes.

Roxi ha dit...

hola!
Me faltan referentes para opinar, no conozco Tarragona, ni su vida política, ni las expectativas de sus habitantes, ni sus proyectos en común.
Pero con tu blog, voy conociendo de a poquitito.
Pasé por Tarragona alguna vez, en el tren, en el trayecto de BCN a Valencia, y el mar se veía tan hermoso ...
abrazo!

Azarukita ha dit...

Hola, cómo estás?
En parte usé el traductor pero algunas palabras simplemente no las tradujo y quedé con la idea a medias a ver si luego me puedes dejar algún mensaje explicando algo, si te parece... bueno que estés muy bien.
Saludos,
Aza

Anònim ha dit...

No coneixia això però te bona pinta, per mi ERC i ICV-EUIA ja s'han cobert d eglòria firmant xecs en blanc pels homes de ZP.

Un socialistes que no són socialistes.
Uns ecosocialistes que són ecopijos.
Uns independetistes que són dependentstes del PSC.
Uns i altres es mereixen que sorgeixin rollos nous, rollos identificats amb aquest país i no venuts al neoliberalisme.

zel ha dit...

Home, Tondo, tot és veure'n la necessitat, si quelcom així comença, sol ser perquè la gent veu que calen nous aires...la il.lusió d'uns i l'esperiència d'altres... a veure si hi ha sort.

Anònim ha dit...

M'ha sobtat positivament la impressió general dels comentaristes a aquest tema.

La CUP pot ser una bona eina, tant de cara a la ciutat com de cara a fer córrer aire nou per algunes velles i meritòries idees de resistencialistes.

On pot apuntar-se un?

merike ha dit...

Em demano, també, i jo un dia trobarà la resposta!