dijous, d’abril 03, 2008

CAIXA TARRAGONA: AL JUTJAT

La hipocresia de vegades va aparellada amb un bon màrqueting que ensucra la seva amargor...

Aquests dies, en plena campanya de Caixa Tarragona, per a què els seus clients "decideixin" a quins projectes dónen el seu suport, constato com de perversa pot ser la realitat i, mentre es diu blanc es fa negre. I no us parlaré exactament de diners, ni de censura, ni d'especulació, ni de negocis...

Davant del silenci dels mitjans de comunicació, en els quals generalment s'hi anuncia Caixa Tarragona, ben aviat es jutjarà els responsables de la caixa d'estalvis tarragonina per un cas de maltractes a un treballador. Quan un treballador passa la cinquantena d'anys, i no només a aquesta caixa, te forces números de ser objecte del maltracte professional que suposa el relegar-lo a realitzar tasques que no li pertoquen, traslaldar-lo, etc., etc.

Estarem atents a aquest tipus de notícies.

19 comentaris:

Roxi ha dit...

Hola Tondo, cualquier tipo de injusticia laboral, de cambio de funciones sin previo aviso, de tratos abusivos, etc, es denigrante.
Yo una época estuve en una empresa que se trasaba en pagar los sueldos, y las retenciones previsionales siempre se manejaban con irregularidades.
Me acordé esto con tu post, espero que nadie tenga que pasar por cualquiera de estos tratos que dañan tanto la autoestima, y que te amargan los días.
Y cómo es por allá, la justiciaa laboral, la fiscalizaci´´on a las empresas, etc?
Me cuentas, un abrazo!

*MaRiA* ha dit...

Resulta que l'home té 50 anys... Si hagués estat una dona, ja sigui jove, gran, grassa o prima, seguramet es resoldria més ràpid el problema... Falta una mica de regulació legal en els abusos a treballadors en general. I no només la normativa genèrica (Estatut dels Treballadors i poca cosa més; els convenis laborals de poc serveixen), sinó una més específica per a aquests casos...

Esperem que aquest bon home tingui sort i el jutge es comporti!

mossèn ha dit...

ara mateix retiro els meus quatre duros que hi tinc !!! ... i la hipoteca també !!! ... salut

Anònim ha dit...

desgraciadament no crec que sigui problema exclusiu de la caixa tarragona, m'he trobat molts casos en varies empreses en que quan un treballador "molesta" per raons d'edat, la "solució" per la que més opten les empreses és el mobbing o assetjament laboral, ja sigui encomanant-li feines que aquest home/dona no havia fet mai o deixant-lo arraconat sense fer absolutament res fins que el mateix treballador sigui el que acaba renunciant al lloc de treball o bé demanant una jubilació anticipada.
desgraciadament es un mètode molt utilitzat entre els "grans" empresaris del nostre pais (i suposo que d'altres paissos)

Anònim ha dit...

Si a Caixa Tarragona tot va com el departament que té cura (o més ben dit; hauria de tenir) de promocionar l'Obra Social, ja estan ben servits, ja. Com a entitat del ram que és, per a mi a perdut tota mena de credibilitat. Posen en pràctica qualsevol acció o moviment estratègic que els reporti encara més guanys al cap de l'any o que seveixi per a escalar algun lloc dins el malaït rànking de caixes. Resulta indignant, i a l'igual que ha fet el "Mossen", he deixat de treballar amb ells.

Albertus Magnus

MeTis ha dit...

per tercera vegada deia que aixo no passa nomes a caixa tarragona, sense anar mes lluny la meua jefa si ets gorda, pases dels 40 anys o tens algun defecte visual, ets descartada de inmediat de formar part de la plantilla. si aixo no es maltractament...

salutacions

Anònim ha dit...

Aquí el tema és que els clients de Caixa Trragona ens hauríem d'organitzar una mica i no permetre que els qui gestionen els nostres estalvis i els nostres crèdits maltractin la gent que tenen assalariada i d'altra banda facin un campanya de màrqueting lloant la seva pretesa però falsa solidaritat.

Potser deixaré de treballar-hi, total a mi tampoc em ciden massa com a client.

Anònim ha dit...

La culpa de tot la te aquest Jene que va venir rebotat i fracasat des de Caixa Catalunya, (alli l'hi deian "el nazi"),i que es un individu autoritari, arrogant,evasiu, rigid i poc transparent, incapaç de fer front al fracàs i tot i que ell creu que es un Deu, només es un mediocre professional. S'ha rodejat de una colla de personatjes, tambè mediocres professionals, que només fant el que ell diu, i que disfrutan abusant dels empleats, doncs aixi fan content al psicopata que tenen per cap.

Anònim ha dit...

La culpa de tot la te aquest Jene que va venir rebotat i fracasat des de Caixa Catalunya, (alli l'hi deian "el nazi"),i que es un individu autoritari, arrogant,evasiu, rigid i poc transparent, incapaç de fer front al fracàs i tot i que ell creu que es un Deu, només es un mediocre professional. S'ha rodejat de una colla de personatjes, tambè mediocres professionals, que només fant el que ell diu, i que disfrutan abusant dels empleats, doncs aixi fan content al psicopata que tenen per cap.

zel ha dit...

Apa, no fotis, encara passen aquestes coses? Què babaua sóc, i tant que passen... el món és un cubell d'escombraries Tondo, On és la bona gent? No podríem fer pobles i ciutats lliures de malparits????

Xapix ha dit...

Impresionant, mentre et venen que fan una funció social, intenten carregar-se el "seus", per desgràcia no només passa aqui, i amb les dones en algunes empreses es pitjor!!!!

Salutacions des de Mont-roig del Camp

Anònim ha dit...

Vull donar esl meus punts al Subcomandante Marcos. Quina casella he de marcar?

Anònim ha dit...

Insisteixo; és una entitat deplorable, cada cop més, cadany que passa, pitjor. Potser si què el "zafallóz" del Jené n'és el responsable, doncs coincideix amn l'època en què vàren comenzar les intrigues i els canvis allà on no hi havia rendiment (és a dir Obra Social) i a fer la guitza a determinats grups de treballadors.
Mentrestant, el fabulós Consell d'Administració, juga a ser déu amb els nostres diners. Espero veure'ls ben aviat davant els tribunals.


Albertus Magnus

Herois ha dit...

Fer la vida impossible als treballadadors de més de 50 anys no és cap actiu a l'hora de què caixa Tarragona presenti el seu balanç social.

Són una miqueta Mentiders.

Unknown ha dit...

Caldria potenciar la banca ètica a casa nostra i desixar-nos d'enganyifes.

Cada cop em fa més ràbia aquesta història de cantar la lloança de lo solidari i guai que sóc, fotent anuncis a la tele, cartells serigrafiats a façanes, etc i després fer tot el contari.

De què serveix que els clients puguin votar uns projectes si després la mateixa Caixa Tarragona pressumptament fa mobbing a alguns trebalaldors de més de 50 anys.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

ei, que jo sòc dona, amb 51 i ja serà el segon cop que practiquen allò tant extrany que en diuen mobbing.
de moment però continuo en peu.
per cert, com heu donat amb mí?

Anònim ha dit...

Aquest Jené es tan cruel, que quan va arribar a Caixa Tarragona, venia en l’idea preconcebuda de que els empleats de la caixa eren tontos i que els hi faltava cultura, va començar a esbandir a tothom que no l’hi queia be, va portar gent de fora, sobra tot de Barna., com si a Tarragona no hi haguessin bons professionals, va voler canviar el sistema operatiu, el que va resultar un fracàs i un cost terrible per la Caixa, cost que ningú s’ha preocupat de esbrinar i per tapar-ho, es va posar en un calaix de sastre, i aquí s’ha acabat. Per el Jené l’empleat que avui es bo demà es dolent i l’esbandeix sense cap escrúpol, així estan els empleats de Caixa Tarragona, en depressions, estrès laboral, hi han hagut infarts, derrames cerebrals e inclús i va haver un suïcidi i tot això sense que ningú se n’assabentes.hi. Desprès de això només queda per dir que ha Caixa Tarragona quan va arribar en Jené, va arribar Satanas.

Robin Hood

Mon ha dit...

amb tots aquets comentaris estic "acollonido" doncs aviat m'hi puc trobar jo.....

Anònim ha dit...

Mon, no se qui ets ni a on treballes, però si treballes a Caixa Tarragona i no ets del que diuen sempre amen, crec que tens motius per estar “molt acollonido”, doncs pots estar segur de que els que manen son uns psicòpates.

Robin Hood.