divendres, d’abril 18, 2008

LA VERGONYA S'ANOMENA BALTASAR

Els ecopijos ecosocialistes (l'eco dels socialistes, vull dir) ho tene claret claret... modifiquen el significat de les paraules per tal d'aplicar la política més insostenible possible camuflada de progressisme sostenibilista.

Avui en Baltasar no ha arribat a Tarragona en bicicleta... ho ha fet acompanyat de desenes de policies, amb grues retirant cotxes, amb dues furgonetes-tanquetes incloses i una flota de cotxes de gama alta, en gran part Audis.

La cara amable de l'ecopijisme antisistema s'ha esvaït. Ho demostren les actuacions del Saura i els seus mossos reprimint moviments socials i la del conseller transvasista Baltasar.

Què se n'ha fet de la gent del PSUC, què se n'ha fet de la gent del PCC, què se n'ha fet de la gent del MCC, què se n'ha fet de la gent de la LCR, què se n'ha fet de la gent de Revolta, què se n'ha fet de la gent de La Plataforma, què se n'ha fet de la gent del PORE, què se n'ha fet de... No puc creure'm que tantes espurnes de dignitat siguin ara puntals del neoliberalisme, siguin ara els que continuen el Plan Hidrológico Nacional del PP a la catalana...
No treballeu pel poble. Per a qui treballeu?
Dedico aquest post a la gent valenta que encara milita a ICV de les Terres de l'Ebre.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Et dic una cosa que no es pot dir en públic, però la dic, si els d'ICV no pleguen o es neguen a continuar a roda dels del PSC d'aquesta manera, tindran problemes i dels grossos. No és una amenaça sinó una constatació.

Mon ha dit...

A mi no em fa res demanar la dimissio de tots; (quedi clar tots).
Mont-roig l'any passat va patir un incendi gran. ICV esta al govern i no han tingut pebrots de organitzar una festa del arbre, per cert abolida pel senyor regidor dels "Verds i Mes" la passada legislatura municipal. Quins collons!

Anònim ha dit...

Sí, és cert, no és res més que el PHN a la catalana, a excepció de que en aquest cas s'emportaran l'aigua que el Consorci d'Aigües de Tarragona compra i no utilitza, a excepció que en aquest cas es comprarà l'aigua als pagesos (és a dir, aigua que ells no gastaran a canvi de dines), a excepció que només serà en cas que a la tardor Barcelona no pugui assegurar l'aigua de boca, a excepció que a Barcelona no es poden reomplir les piscines o regar els jardins, a excepció que la solució són les dsalinitzadores ja en construcció... Bé, si fa o no fa, és el mateix...
Tot i així l'actuació del Baltasar ha estat lamentable, no ha palat clar i quan ho fa es surt de to...

Xapix ha dit...

Totalment d'acord amb tu,prt cert ja he penjat les meves reflexions sobre el ple.

Salutacions des de Mont-roig del CAMP"!!!!

Anònim ha dit...

Que depressa que es perd la dignitat! Un càrrec amb poder i un bon sou, i al moment es recobreixen d'una pàtina fatxenda que no fa més que descobrir com són en realitat. Quina necessitat té aquest conseller de portar exèrcit propi per a fer la seva feina? Resulta indignant i vergonyós!!!

Albertus Magnus

La casa de Pinel ha dit...

tondo las ideologias propias de los politicos se pierden una vez te entregan un audi con chofer y generosa nomina, entonces pasan por ejemplo como este de ser verde a pasar a ser azul.
la pela es la pela noi.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

No t'hi amoïnis. A aquest ritme a les properes eleccions desapareixeran (del mapa parlamentari, si més no).

*MaRiA* ha dit...

En comptes de amb bicicleta podria haver arribat en vaixell o pel futur tub del minitransvasament... Hauria sigut més creïble!

Carlinhos Medeiros ha dit...

Aquí a Brasil no és diferent. Tenim diverses polítics transvestidos de socialistes.
Abraçades