dilluns, de maig 12, 2008

EL CONNEXIONS ÉS UN " BLOG DORADO " ...


Hi ha blocaires que visites regularment, i amb el temps vas compartint la intangiblitat de la seva manera de pensar, de la seva manera d'entendre la vida, ni que sigui a partir d'una cosa amb tanta o tant poca vida com un blog. I la Maria, n'és una. El seu treball a la xarxa l'impregna una manera de fer que, tot tocant de peus a terra, no es deixa contaminar per cants de sirenes, i sap anar a l'arrel de tantes i tantes qüestions. A voltes amb un senzill comentari, amb un post ben treballat...
He volgut encetar la setmana penjant aquest post i convidant-vos a conèixer els seus blogs, que són dos. Però no només ho faig així, perquè si, perquè em ve de gust... sinó que ho faig perquè ho tenia pendent, tenia pendent agraïr-li que hagi pensat en aquest blog, el Connexions per lliurar-li un d'aquests curiosos premis que circulen i que cada cop són més exòtics. Avui es tracta del "Blog dorado", un premi creat pel blocaire dominicà Valentín i dissenyat per Hambiory per valorar el bon treball realitzat en els escrits. El premi "Blog dorado" -i ara agafo paraules del seu creador- sibolitza també la unió, l'amistat, un pacte que referma els vincles dels enllaços que reben els premis. El premi "Blog dorado" també comunica un simbolisme mitjançant els colors. El daurat saviesa, claredat d'idees i riquesa (referida aquesta a emocions i punts de vista), el blau simbolitza en aquest cas pau, profunditat i immensitat.


No res, és per a un una "honda satisfacsión" fer arribar aquest premi a aquests cracks del món del blog, tres blogs ja clàssics dintre del meu propi imaginari:
1.-Roxi, de Todo Resplandece, amb qui des de fa anys i panys anem compartint hitòries i comentaris.
2.-Joan i Carolina, de Waipueduca, especialment pel que està apunt de passar fora dels eu blog. Emhorabona!
3.- Freyja, amb qui també he anat compartint la seva sensibilitat i a qui desitjo força per continuar compartint tanta bellesa.
Vinga, bon inici de setmana! Que us sigui propícia!

6 comentaris:

tatiana blanco ha dit...

Pasando a saludar

*MaRiA* ha dit...

Tondo, també són per a mí una 'honda satisfacsión' les teves paraules! Gràcies per la teva descricpió, és tot un honor!

Unknown ha dit...

Pots contar!!! Més que honor satisfacsión... jejejjeje

Salut, Tatiana i Maria

Verena Sánchez Doering ha dit...

Gracias querido amigo por el bello regalo y honor que me das
mil disculpas si no te habia dado las gracias antes, pero por problemas de salud no habia entrado al pc, ya coloque el regalo con mucho honor en el blog de Freyja
besitos amigo y un abrazo grande con mucho cariño, que estes muy bien
mil besitos y mil gracias


besos y sueños

Anònim ha dit...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Anònim ha dit...

Katon, Goukakyu no jutsu.