divendres, de maig 02, 2008

L'AJUNTAMENT PREN PARTIT SINDICAL

A tot arreu hi ha bona gent, també a CCOO i UGT. Ara, això no treu que per a mi simbolitzin el que simbolitzen: sindicats que apuntalen el sistema polític actual.
El primer de maig, com cada any, dues manifestacions van prendre els carrers de Tarragona.
Una, la de CCOO i UGT, oficialista. Aquesta sortirà en lletra grossa als diaris locals.
L'altra, la de la CGT, Esquerra independentista del Camp, USTEC i d'altres, no-oficialista. Aquesta sortirà en lletra petiteta aks diaris locals, que xifraran els assitents sempre com a menys que la la manifestació oficial.
Rollos de primavarea a banda. A que venen aquestes fotos?
Podeu veure com una furgoneta i tècnics de la Brigada Municipal del l'Ajuntament de Tarragona se n'encarreguen de preparar l'equip de so de la manifestació de CCOO i UGT. Enteneu perquè deia oficial? Doncs perque a l'altra manifestació ningú els ha instal·lat ni un entarimat, ni un faristol, ni un equip de so. No interessa segons quin misstage? Segur.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per cert, que la música que amenitzava l'espera a l'arribada de la manifestació oficial era la oreja de vangogh i que resulta que els manifestants van escrdassar uns operaris per estar treballant, però paradoxalment molts dels manifestants també estaven treballant doncs d'ofici són sindicalistes.

Curiós, que diria el nostre estimat Mossèn.

Unknown ha dit...

Curiós també el tractament informatiu. El diari Aquí obre a tota plana amb la mani de CCOO i UGT i ni esmenta enlloc la manifestació de la tarda.

Censura o oblit?

Anònim ha dit...

I el Més, i el Patufet... Aquí si no ets dels bons o trenques alguna cosa, i aleshores et blasmaran, o no surts a la foto. Haurem de trencar quelcom...