dimarts, de juny 10, 2008

LLIBRES, LLIBRES, LLIBRES

Avui només vull compartir amb valtrus una petita troballa, és aquesta pàgina web on hi podeu trobar un grapat de llibres editats a Veneçuela en format PDF que es poden descarregar lliure i legalment.
Com a curiositat dir-vos que alguns d'aquests llibres estan prohibits a Colòmbia i que el mateix govern d'Alvaro Uribe ha demanat que siguin retirats de la pàgina web.
Personalment sóc partidari del llibre en paper, ara bé... aquesta web és una bona oportunitat per a fullejar i si voleu endinsar-vos a desenes de llibres. En paper no ens hauria estat possible accedir-hi, com a mínim des d'aquest racó del Mediterrani.

5 comentaris:

Cèlia ha dit...

Gràcies per la teva visita per Transparències (és el bloc mare). M'ha agradat molt les teves connexions i l'enllaço ara mateix. Llibres, llibres, llibres, com m'agraden...

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

gàcies tondo per compartir aquesta trovalla....

Una ha dit...

Gracias por la recomendación, un libro es interesante en cualquier formato aunque sí que es cierto que tocarlo tiene su encanto.
Un saludo

mossèn ha dit...

curiós, però cert ... salut

Maria Romeiras ha dit...

Tondo, também eu amo os livros em papel, mas é um bom link que deixas por aqui. Há quem não possa ler directamente os livros impressos a tinta e os livros braille são grandes, difíceis de encontrar, caros de produzir. A alternativa acessível são os livros em formato electrónico para ler com tts (text to speech) ou livros audio (formatos daisy e similares). Obrigado pela sugestão de link! Um abraço.