dijous, de juliol 10, 2008

EL GORDO, DETINGUT A TARRAGONA

Darrerament tot un seguit d'assassins i perturbats perillosos diversos campen sens econtrol de cap mena per casa nostra, per això és d'agraír la tasca realitzada per la Guàrdia urbana de Tarragona, que ahir al vespre va detenir el pressumpte autor del brutal assassinat de Federica Squarise, a Lloret de Mar.
La detenció va dur-se a terme poc després de que l'assassí anomenat Víctor Díaz El Gordo fes una menjada a l'establiment que serveix kebabs del carrer Pere Martell, Kebab House, on va ser reconegut per clients. El Gordo, que va escollir el benigne clima de Tarragona per a fer més grata la seva fugida, que sortosament fou truncada per la Guàrdia urbana a la cantonada del carrer Pere Martell amb Eivissa.
És un plaer veure com personatges d'aquesta calanya són posats al seu lloc, esperem ara que no torni a ser posat en llibertat. "Volem viure en pau i a quatre desgraciats no els hi dóna la gana". És un plaer veure també que la Guàrdia urbana se centra més en temes de seguretat i no en temes de persecució dels moviments socials per la seva activitat política a Tarragona. Felicitats, urbanus!
Imatge genèrica, extreta d'aquí.

7 comentaris:

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Es que lo mejor de cada casa es lo que viene a Tarragona.

Hala, le verá su mamá orgullosa, que su hijo ha salido en la tele.

Herois ha dit...

És clar, el Gordo l'han pillat jalant en un fast food keba!

Guillotina pels collons del Gordo!

Cal capar-lo ja!

Mon ha dit...

es que de "gordos" per desgracia n'hi tants....quina pena!

MeTis ha dit...

gracies a deu que el varen agafar. pero quedan de molt altres.

Unknown ha dit...

Certament és preocupant la quantitat de gent estranya, desequilibrada i violenta que sense cap mena de tractament campen a l'ample pels nostres carrers, ganivet en mà, cotxe accelerat o drogues a sac...

I mentrestant el Saura es dedica a reprimir els okupes...

zel ha dit...

A Tarragona hi ha de tot, és el niu de mil savieses i de mil discòrdies, però penso, em sembla, us llegeixo, i em vénen moltes ganes de ser aquí, Tarragona es mou! petons Tondo...

mossèn ha dit...

quin personal ... salut