dimecres, de juliol 30, 2008

LLUÍS SUÑÉ NO HA FET RES DOLENT

En Lluís Suñé pot estar content: avui dimecres, a les 19:47 el seu blog havia estat visualitzat 1605 cops... i el dia no ha acabat... I demà serà titular el la premsa, i qui sap, potser en Losantos destil.larà el seu odi contra el torrenc... El mateix dia del mes passat, per fer una mica de comparativa el seu blog va ser visualitzat 195 vegades. Rebentant estadístiques, doncs.

Ara, però, ha retirat la fotografia de marres que podeu observar aquí i que demà sortirà als diaris. Penso que en Lluís Suñé no ha fet res dolent i que el govern extremeny gasta un sentit de l'humor nefast. Us imagineu el govern català denunciant a les persones que ataquen el país? Però no en broma, ni irònicament... com qui llegeix El Jueves, no. Amb odi, rencúnia... són centenars els blogs que ho fan, desenes els programes de ràdio i diaris... I de tant en tant amenaces, violència i morts. Recordeu Guillem Agulló?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

gente como tu rondo rotondo y lluis suñe soys la catalunya plural que tanto alardeais.Me enorgullezco de ser extremeño por mis ideas y convicciones que no ser un "catalan" como quereis llamaros.Gente como vosotros avergonzais a catalunya y sacais ese odio que es ilógico.Catalunya se merece más y no a gente como vosotros

Unknown ha dit...

Sortosament Catalunya és plural, i no perquè ho digui fulanitu o menganitu... La nostra és terra d'acollida de tothom qui vulgui ser acollit (penso humilment). Tingui papers o no, sigui blanc o negre, catalanet o espanyolet, rus o lituà... però fixat, anònim, en el que penso jo (que sóc només representatiu de mi mateix, no de Catalunya): DE QUI VUGUI SER ACOLLIT (o acollida, clar).

Català ho és qui en vol ser, parli bé o malament, resi a la Moreneta o en direcció a La Meca...

Ara bé, anònim, el teu discurs ni el comparteixo ni m'el crec. I si, Catalunya "se merece más" llibertat (a nivell nacional, social i personal). Igual com us ho mereixeu els extremenys, ni més ni menys. Però cadascú sent amo del seu país (PP.CC.) o de la seva regió (Extremadura).

I res, que tot està per fer i tot és possible (malgrat la vostra constitució)

Rita ha dit...

I si pengéssim la foto tots els blocs... ens denunciarien a tots? Ho provem?

Unknown ha dit...

Al tanto no t'acusin de ser de la ETA ! jajajajaj

Antonio ha dit...

tu imagínate a un diputado de alemania, que es el pais que ha pagado la mitad de las infraestructuras de cataluña en los últimos 20 años, haciendo un post parecido con niños catalanes. seguro que te encantaría.
lo mejor contra la ignorancia, el racismo y la xenofobia es viajar y leer.
este diputado está en contra de la redistribución de la riqueza? solo entre regiones o también entre ricos y pobres?
lo de las balanzas fiscales es acojonante. de veras pensáis que cataluña está siendo espoliada? vete a la estación de sants a ver cada domingo como llegan a trabajar durante la semana decenas de miles de personas de andalucía, galicia, aragón, .... tu crees que está gente va a cataluña por gusto, o porque en cataluña tiene un mejor porvenir?
sois una carroña que está haciendo carrera política a costa de fomentar el odio entre la gente
si hubierais nacido en toledo seríais de la falange, porque lo llevais en los genes

Unknown ha dit...

Òstres Antonio... "CARROÑA" sona molt malament.

I tranquil si visqués o hagués nascut a Toledo segurament no seria de res. O potser castellanista, però mai espanyolista.

Ai Antonio, que lluny estem l'un de l'altre.

Cuida't

Anònim ha dit...

La constitucion es intocable ;es la carta magna de la libertad de los españoles,los extremistas como vosotros haceis daño y no lo quereis ver.Aunque te duela ni tu ni NADIE va a cambiar las cosas.Yo soy catalán y me da asco el vivir con gente como vosotros normal que estemos mal mirados ;es por vuestra culpa

Anònim ha dit...

Es curioso que en tu blog aparezcan juntas tu payasada sobre los extremeños, y la detencion de un asesino buscado por la corte internacional, y nacionalista como tu, Tal vez es por que apruebas sus metodos, la limpieza etnica. Gente como tu hay en el mundo, pero no deberia ser elegida para cargos publicos.

L'illa dels monstres ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Penso que se esta fent un gra massa per el que ha publicat en Lluís Suñé, que ha expressat la seva opinió, quan per el seu càrrec polític potser no ho hagués tingut que fer. Però si tenim en compte que en aquest moment i han grans problemes en el tema de la financiació de la nació catalana, tot ha anat rodat.
Personalment crec que no està be publicar una foto de uns nens bruts i descalços, per el sol fet de que son nens, i segurament que prou pena tenen, i me consta que a Extremadura la majoria de nens no van així.
També cap el supòsit de que siguin uns nens que estan jugant a la parcel•la i gaudeixen de anar bruts i descalços, recordo que quan era petit m’encantava.
No obstant, si es comença a entrar en si els catalans som això o som allò, estem entrant en un tema prou delicat com per que es diguin coses molt dures.
Els que son de fora, i els hem acollit aquí, haurien de saber que la majoria dels catalans que ja som una mica grans, no oblidem, que ens obligaven a cantar el “cara al sol” i a aixecar el braç, mentre se alçava la bandera de Espanya, i a més teníem que dir "arriba españa" i "viva franco", i només érem nens que anàvem a l’escola.
El que no es pot negar es que dels impostos que estan paguen els que estan vivint a la nació catalana, s’està beneficiant en bona par la regió extremenya i això no el pot posar ningú en dubte, i si no estan contents, el que haurien de fer, es buscar vies de financiació diferents, potser si treballessin més, d’un altre forma els i aniria o potser es que no en saben prou i per això se’ls hi te que donar un percentatge bastant elevat del que es recapta a Catalunya.
Ep, i de “carroña”, res de res.

Salvador Guinart ha dit...

Tondo, passant...
No hi ha remei. Ja fa anys que he aprés aquesta lliçó. Ni espanya plural ni federal ni polles en vinagre (i perdó per l'expressió). Si fins i tot la meva mare que és de Jaen, es fot a parir quan llegeix o veu segons quines coses. Aquests palandengos, ens han de venir a ensenyar que és acollir?, integrar-se?... els hi deixo la meva mare una hora, i saben el que és bo.
Passant, nen, passant... que tenim una edat com per anar aguantant xixarel·los com aquests...
Salut i estat!