dijous, de juliol 31, 2008

TORREDEMBARRA, EL FÒRUM

L'Ajuntament de Torredembarra, al seu lloc web, disposa d'un forum on els cibertnautes més cavernícoles de l'estat hi estan deixant comentaris ofensius contra el regidor acusat pel govern extremeny d'haver penjat una foto que no ha fet ni ell al seu blog.

Aquest forum, segons el propi Ajuntament... "és una eina participativa, des de la qual podeu expressar lliurement les vostres queixes, idees o suggeriments, amb total llibertat i sobre el tema que considereu oportú.Per tal que aquesta eina funcioni i permeti una comunicació fluïda i enriquidora, us demanem que els comentaris siguin fets des del respecte, sense insults o paraules feridores cap a persones o col·lectius. Cas que aquest mínim requisit no es compleixi, entenem que aquesta llibertat queda minvada i, per tant, ens veurem obligats a esborrar aquests comentaris."


La negreta és meva, i l'utilitzo doncs en aquest forum hi he llegit coses que no tenen ni nom.

NOTA afegida amb posterioriatt al post: Finalment el fòrum ha estat moderat per l'Ajuntament no permetent missatges sobre el tema. Moderació barroera i pel broc gros, doncs. Tampoc m'agrada.