dijous, d’agost 21, 2008

BÉ PER CiU, BÉ PEL PP

Mentre el president executiu de Tarragona 2017 amenaça amb querellar-se a tort i a dret la candidatura Tarragona 2017 va perdent pistonada a nivell de recolzament ciutadà real, que no institucional.
Havia optat per donar un vot de confiança a la candidatura Tarragona 2017 i per això no he postejat sobre el tema durant força dies, però ara hi torno. I hi torno recomanant-vos vivament la lectura del diari digital Tot Tarragona, on descobrireu coses força interessants.
I des d'aquí animar l'alcalde de Tarragona a actuar amb fermesa en l'afer de Tarragona 2017 tot felicitant -cal dir-ho- els partits polítics CiU i PP doncs han demostrat saber estar a l'alçada -precisament- del que demanava l' Associació per a la Promoció de la Candidatura als Jocs Mediterranis "Tarragona 2016": Rigor, paraula que rima amb Rigau.

5 comentaris:

zel ha dit...

Gràcies Tondo pel recordatori, de fet ja el tinc posat al blog el TTarragona directament, perquè trobo que és un diari que a nosaltres, els d'amunt, ens fa falta, que en aquest país poc sabem els uns dels altres, si no és de Barna i rodalies.
Jo no sé res de les picabarales, però l'opció d'una celebració a casa nostra em fa/feia/fa il.lusió, penso que sovint som mestrs en carregar-nos les nostres pròpies riqueses, a força de voler exigir coses que no exigim a d'altres fetes o vingudes de fora. I com que en això d'aquest món blogger he descobert tant i tant que ni imaginava, si una iniciativa em sembla interessant, doncs, apa... A Girona, no hi veig sortides si no són les d'elit, allò de molts festivals de clàssics, molts xous per una minoria que es creu selecta, que el món de la cultura també és un bé a consumir, crec... Vaja, ja em torna a sortir la rauxa...

Joana ha dit...

No pares ni a l'estiu!
Ben fet!

Jobove - Reus ha dit...

Rigau, Juarez, noms que a mi personalment em sonen a corrupció

salut

Cèlia ha dit...

Podria ser bo per Tarragona i donar-se a conèixer més. Poca gent de Catalunya (més amunt del Besós i Llobregat)la coneix i és preciosa. I la Tarraco imperial... sense comentaris, una bellesa del món mundial! (sense conyes, eh?) Però ai, xiquets! això de les butxaques! (vull dir que suposo que volen que sigui bo per algunes butxaques determinades). Continuaré a l'expectativa del què dius sobre el tema...

resnoesmesqui ha dit...

Sempre al peu del canó. Una abraçada