dissabte, de setembre 06, 2008

CENTENARI DE L'ESTELADA

100 anys d´estelada
A les portes de l'onze de setembre i mentre camionades de merda mediàtica són abocades a diari contra tothom qui gosa a dir qui és, reprodueixo el post que vaig penjar el 16/08/08:

Un grapat d'ajuntaments s'estan començant a adherir als actes del centenari de la senyera estelada. Això vol dir que, per damunt de partidismes, aquest onze de setembre la bandera estelada lluïrà en alguns ajuntaments.

Groga, blava, estrella, triangle, barres... tota la informació sobre l'orígen de la la clàssica bandera estelada la trobareu en aquesta pàgina.

Més enllà del tema polític, que podeu compartir o no, aquesta és una pàgina força interessant a nivell de contingut, del coningut d'una bandera amb solera que ja forma part de la nostra història més recent. I si voleu pillar un banner per al vostre blog... doncs trieu-lo aquí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo positiu que es commemori, tot i que amb la estelada del triangle blau no m'hi sento gaire identificat. Prefereixo la del triangle groc, d'origen marxista.

Crec que aquesta última és la que onejarà, si no m'equivoco, i aquesta no compleix 100 anys. Corregeix-me si m'esquivoco, però diria que el fet que la estelada del triangle oneji no té relació amb la campanya.

Un video de diferents estelades i la seva història que vaig trobar al youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=BddjHdS8KOc

Salut!

Joana ha dit...

Bon cap de setmana Tondo!
Com van les vacances ? :)

Cèlia ha dit...

Gràcies, molt interessant!