dijous, d’agost 21, 2008

MARIO RIGAU DIU QUÈ NO DIMITIRÀ MAI

En aquest post cito tres fragments de la notícia apareguda a Tot Tarragona sobre l'afer de la candidatura Tarragona 2017:
"A la pregunta d'on estan els 580.000 euros que han estat destinats per finançar el projecte, Rigau ha respòs que 500.000 d’aquesta partida han estat adjudicats a l’empresa d’enginyeria Técnicas Reunidas , per l’elaboració del dossier organitzatiu."
O sigui, mig milió d'euros!

"Aquestes explicacions paradoxals han vingut acompanyades de l’anunci que el gabinet jurídic CuatreCasas (una de les assessories més cares i importants d’Europa), està estudiant emprendre accions legals contra els suposats canals difusors de la difamació. Encara que “en ares del consens”, Rigau ha dit que podrien aturar aquest tipus d’accions."
Curiós mètode aquest de judicialitzar i desjudicialitzar per consensuar.
"Finalment, Rigau ha expressat el seu malestar per la reputació que està agafant la Candidatura, i que no dimitirà mai en ares del consens. Tal i com ha dit “ jo no dimitiré per capricis de ningú”. Per altre part ha afegit que està d'acord en que l'Ajuntament tingui més pes dintre de la Candidatura."
D'això se'n diu aferrar-se al càrrec... i escolta, és una opció legal.

Informació citada extreta de: Tot Tarragona

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Tondo,

Dilluns convoquem roda de premsa. Això ja no hi ha qui ho suporti més.

Jobove - Reus ha dit...

en diem politics "pops" s'aferren al càrrec com el pop a la roca

La casa de Pinel ha dit...

ostras como va ha dimitir el individuo, de donde copon va ha chupar si dimite, toda la vida pillando pasta del currante al que le pillas mas de mil pelas en teoria para defenderlo con el sindicato y ahora que la tajada es gigante va ha dimitir, si hombre.
un saludo y viva la transparencia.

Anònim ha dit...

Dropo, inútil, vividor i mamant dels afiliats (abans) o dels contribuents i patrocinadors (actualment). Tot menys trballar de valent! Aquest paio no es mereix que segueixi actuant sense que se sàpiga què va provocar la seva sortida d'UGT. Tothom ho sap soto voce, però convé que se sàpiga públicament quina mena d'individu és.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Hola, bona tarda
nomes comentar-vos que el Sr Rigau esta disposant actualment en l'ajuntament de Calafell, fent de les seves.
Tinc que reconeixa que es un .....
espero que algu tingui la posicio social suficient per tornar-lo al seu lloc d'origen