divendres, d’agost 22, 2008

PUTINADES



El juliol de 2007 vaig penjar un divertimento blocaire motivat per una interessant qüestió: Amb quin d'aquests 3 polítics dedicaríeu 2 hores hores de la vostra vida compartint una cervessa (amb o sense alcohol), uns calamars a la romana i unes patates braves?
A.- Lech Kaczynski. President de Polònia.
B.- George Walker Bush. President dels Estats Units d'Amèrica.
C.- Vladimir Vladimirovich Putin. Presiden de Rússia.



La lleugeresa de la pregunta no era gratuïta... per això avui vull parlar-vos de Putin, personatge que només se m'acut comparar a Hitler, però amb pàtina de demòcrata acceptada pels nostres "estats de dret". No és normal que, es parli de si Fidel ensopega, de si Evo du un jersei a ratlles, de si Chavez fa un acudit i els noistres mitjans de comunicació guardin silenci sepulcral sobre la massacre que Putin du a terme a Txtxènia.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Good good good......

ANTONIO DELGADO ha dit...

Ola viva!

faz algum tempo que nao passo, porque este ano foi cheio de trablho e por vezes falta-nos o animo para "blogar". Desejo-te continuação de bom Verão nessa terra maravilhos que é Terragona e manifesto o meu acordo com o que dizes na tua postagem.

Um abraço forte e fraterno desde Portugal
António

Cèlia ha dit...

Vaig veure que entrevistaven una senyora russa molt gran per la tele que deia: em sobreviscut els zars, em sobreviscut la revolució i no sobreviurem a Putin!