dimecres, d’agost 06, 2008

QUIM MONZÓ I REIALESA

L'any 1994 Quim Monzó va ser censurat després de participar amb aquest simpàtic monòleg sobre la reialesa a TV3, la seva. Si l'escolteu descobrireu perquè la "reialesa no se'n va de vacances".

7 comentaris:

zel ha dit...

Ës la repunyetera conya divertidíssim... A veure si tothom entén que els de seny no som monàrquics...o no és seny el que tenim?
Salut, maco, amic!

Txarli ha dit...

Molt bò el monòleg! Ja se sap que les veritats ofenen i més les veritats sobre la monarquia. La "Censura Real" no es diferència massa de la chinesa (ara que està tan de moda!), al final són totes el mateix, censura.

MeTis ha dit...

cadascu amb la seua simpatia.

pero poques vegades vorem als monarquics enriurese'n del que no ho son. potser es aixo el respete per les afinitats de la gent?

Robertinhos ha dit...

Carai company! com m'agrada que hagis recuperat una part del "Persones Humanes". M'encantava aquest programa amb el Sr.Calzada, denostat a TV3 per no ser políticament correcte i dir algunes veritats.

Una abraçada

L'illa dels monstres ha dit...

jajaja precisament anava a penjar aquest video en breu al meu bloq!! és brutal, però encara ho era més el Persones Humanes en general. Allò sí que era bona tele.

I espectacular també el comentari de metis, però bueno, suposo que hi ha d'haver de tot en aquest món

Cèlia ha dit...

Qui diu les veritats, perd les amistats, oi?

Joana ha dit...

Genial com sempre , en Monzó i en Miki també!