dimecres, de setembre 17, 2008

Èric and the Army of the Phoenix

Des de fa uns mesos s'està duent a terme una campanya a internet a través de la plataforma YouTube per internacionalitzar el cas d'Èric Bertran.

Amb el lema "El món ha de saber-ho" el vídeo "Èric and the army of the phoenix" s'ha convertit en pocs mesos en el quart més comentat del món, el que té més vídeorespostes amb 8.300 i el sisè més vist de política a nivell estatal.


Amb mes d'un milió de visionats i més de 257.000 comentaris registrats, aquest vídeo té l'aspiració d'arribar a ser el vídeo més comentat del món

"Èric and the army of the phoenix" descriu en català i amb subtítols en anglès els abusos patits per Èric Bertran quan tenia 14 anys per part d'Espanya pel simple fet d'haver demanat a tres empreses l'etiquetatge en català.

És per tot això, que hem iniciat una campanya de difusió entre els mitjans de comunicació per a arribar al màxim nombre de persones i, d'aquesta manera poder arribar al número 1 del rànquing mundial del YouTube.

Confiem que ajudaran a internacionalitzar encara més aquest cas ja que per fi, el món ho està sabent, i ara és hora d'aconseguir tenir aquest important altaveu que pot representar arribar a ser el número 1. Amb la vostra ajuda arribarem a un major nombre de persones i és per això que comptem amb vosaltres.

6 comentaris:

Carlinhos Medeiros ha dit...

Um abraço saudoso, amigo.

Carlinhos de Aracati

Anònim ha dit...

Bones festes de Santa Tecla, Tondo! ;)
L'Èric necessita tot el nostre soport! Endavant doncs!

zel ha dit...

Sí, sí i sí, ens calen més moments gloriosos com aquest! Tots junts per alguna cosa que s'ho valgui!

MeTis ha dit...

si, vale se ha inflado el asunto, pero seamos sinceros tambien, son palabras amenazantes y creo que nadie deberia permitirse el lujo de escribir una carta como esa, hay otras formas de pedir amablemente que se cambie el etiquetaje. no quita que se montó un buen embrollo, pero seguro que a eric y a otras personas se les quiten las ganas de otras bromas.

saludos.

he camviat la meua direccio.

www.metisyyo.blogspot.com

jo artin au ha dit...

Força kafkià. I força emparanoiats estem amb el tema del terrorisme. A vegades és una excusa, un acompanyament per l'estupidesa, que surt amb una naturalitat esgarrifosa. Catorze anys, un adolescent que li toca ser-ho, amb els errors i els aprenentatges que de tals se'n poden desprendre; però les reaccions desencadenades no són menys adolescents. La diferència està que aquells que porten a terme tals reaccions ja no els toca, ser adolescents. Tot plegat com un paper de tornassol que posa a les clares l'infantilisme en aquesta societat, que sembla massa desproporcionat, massa.
Tondo, salutacions.

Anònim ha dit...

Estic molt d´acord pel que fa a l´etiquetatge i la reacció em sembla desproporcionada , però , al noi no només no diu qui és, si no que s´identifica a com a part de l´exèrcit del phoenix. Si no saps qui són , això ja acollona.
A més diu :" si no em feu cas a mi , vindràn els altres amb cara de pocs amics ... " Puc estar molt dá cord amb el fons , però he de donar la raó als denunciants per la forma .
Amb els temps que corren , són comprensibles certes reaccions.
Jo també m´hagués acollonit .
De totes maneres , tot el meu suport a aquest xiquet .