dimecres, d’octubre 08, 2008

JUGAR AMB FOC

Merike, a propòsit de la manifestació feixista autoritzada per Teresa Pallarés, m'envia un seguit de vídeos sobre matances que hi ha hagut a Finlàndia, el seu bell país.

La violència s'imposa... individus armats amb destrals irromplen al Carrefour mentre els segurates, tant avessats a imposar-se als adolescents que roben un CD, es fan fonedissos.

I amb l'aval de Teresa Pallarès aquest diumenge la situació serà surrealista a Tarragona, personatges sorgit d'una altra època, defensors d'assassins excecrables passejaran per Tarragona al ritme del nacionalsocialisme més tronat. Però són ells els qui tenen por, doncs en declaracions a El Punt, a banda de defensar l'assassí de Guillen Agulló, diuen que no tene seu a Tarragona, quan de tothom és sabut què si, que si que n'hi tenen. De què s'amaguen?

3 comentaris:

Cèlia ha dit...

Atenció, que als feixistes els agrada molt la paraula "crisi" i, amb una oratòria incendiària, manifestacions permeses i grupuscles en contra, poden arribar a cops d'estat si molt els convé, i no els afecta gens ni mica a la seva moral malalta practicar tota la violència que és capaç de practicar algú/ns amb problemes mentals. Pretenen adeptes perquè com més són pensen que més raó tenen. Esperem que no s'escampi el pànic i que la gent sapiguem portar la crisi amb més sacrifici i intel·ligència. És només una opinió.

Salvador Guinart ha dit...

Una opinió en la qual jo, Cèlia, hi estic completament d'acord. Amb els punts i les comes corresponets.
Petons!

merike ha dit...

L'altre massacre escolar ocorria mentre era a Barcelona. Ho veia en CNN però no entenia gaire com era en espanyol. Les úniques notícies des de Finlàndia a la seva televisió. (Potser una cursa de F1 amb Räikkönen i Kovalainen en les notícies..)