dilluns, d’octubre 13, 2008

PERSONES ESTRANYES




Aquests són els participants més puntuals a la manifestació organitzada pels nanos de Vicente Vallés (a la foto). Finalment se n'hi van aplegar una norantena... procedents de tot Espanya doncs la història era d'àmbit estatal. Penjo la foto doncs contrasta amb les fotos que avui he vist a la premsa, que mostren els exemplars més militants, estèticament parlant.
Els mitjans de comunicació no han seguit de forma massa parcial la història, fixant-se en detalls i no comptabilitzant bé els assistents, en favor dels espanyolistes i en contra dels tarragonins que es van manifestar per denunciar aquest tipus de grupuscles formats per perxones un xic estranyes: els neonazis.
Les suflames incediàries finalment se les va endur el vent... cap al mar.

4 comentaris:

Henry The VIII ha dit...

Mr. Connexions - s'acabarà il·legalitzant a algú pel fet de saludar un abertzale que li passava pel davant quan tornava de comprar una baguet. En canvi events com aquests no passa res. Hi han no dues sinó quinze vares de mesurar les coses.

Salutacions mister

Joana ha dit...

Amic Tondo,
Esgarrifoses les imatges i tot el que ha passat. Ho he seguit per la ràdio i sembla com si hi hagués calma absoluta....
No et deixis emboirar per la foscor...ja saps...
Una abraçada!

Cèlia ha dit...

I aquí seria un bon moment per reflexionar allò d'on venim?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

culloons Tondo, poc després que tú passessis per aquí, hi vaig passar jo i la poli em va aturar i em va tenir mitja hora aturat mentre repssava els meus papers. El més fotut fóren les mirades que em fotia la penya que s'anava concentrant.