dijous, d’octubre 16, 2008

SEGURETAT

No seré jo qui abogui per la necessitat de no tenir policía: Cal ser realistes, no hi estem preparats i tot plegat es convertiria en la llei del més fort. Ens cals eguretat, ens cal poder caminar tranquils pel carrer, per les places... i poder gaudir, viure, o malviure amb uns mínims garantits a nivell de seguretat. Sense robatoris, ni silenciosos, ni legals, ni de cap tipus.

Ara bé... els Mossos del Saura actualment dediquen moltes hores a la repressió de manifestacions i semblen més interessats en actuar com a policía política què a perseguir lladregots i assassins. Tant de bo això canviï i es puguin convertir en una policía que serveixi el poble, i no els poderosos.

I mentrestant l’autoriutzadora de la manifestació neonazi de l’altre dia és clara. Teresa Pallarés ens adverteix de què malgrat l’arribada dels Mossos del Saura “seguiran treballant 1.146 agents de la Guàrdia Civil i 385 efectius de la policia espanyola” a el que aquesta gent anomena província de Tarragona.

4 comentaris:

Txarli ha dit...

El principal problema de la policia és que defensa als que manen enlloc de defensar al poble.

Jobove - Reus ha dit...

desanganyem-nos no hi ha cap policia que defensi a la gent de carrer, sempre defensa al seus valedors la part dominant, l'única il.lusió que em pot fer es que ni hi ha tanta que es donarant osties entre ells

salut

La casa de Pinel ha dit...

no hace falta policia, hace falta que seamos personas y respetemos.

zel ha dit...

Doncs sí, tot s'arregla a cops de prohibir i d'hòsties, estem fotuts.