dissabte, de novembre 29, 2008

HVALA, VULL QUE CAMPIS LLIUREMENT

Des d'aquí m'uneixo al grup de blocaires que està mostrant el seu suport a l'ossa Havala, com ara l'Assumpta. I ho faig testimonialment, des d'una ciutat, allunyada del Pirineu... però ho faig amb el coneixement de causa d'un fet prou vergonyòs: Mentre a la all d'aran s'utilitza la imatge d'aquests grans mamífers per a traure turisme i subvencions d'Europa, s'impedeix que puguin viure amb un mínim de dignitat i paral·lelament s'exhibeix un d'aquests animals engabiat, empresonat, com a esquer per atreure turisme familiar.

Mentre a L

5 comentaris:

- assumpta - ha dit...

Gràcies per l'enllaç! Vull pensar que si cadascú hi aporta el seu petit gra de sorra entre tots hi podrem fer alguna cosa. Hi ha d'altres companys adherits. Els podeu trobar a: http://menamictolosan.blogspot.com/
http://somnatura.blogspot.com/ altre bloc de la mateixa bloggera que: http://pelsnuvols.blogspot.com/

Cèlia ha dit...

Jo fa dies que ja la tinc penjada, i saps què diu una blocaire finlandesa? que allí n'hi ha molts, d'ossos, i que mai fan mal a la gent perquè són molt tímids!
El cert, és que els animals salvatges s'espanten dels pitjors depredadors!

joice ha dit...

um abraço, Tondo. Obrigada por tua gentileza e tua visita. Bom domingo!

Kiko ha dit...

No solo los Osos, tienen que vivir en liberta hay y existen muchos mas animales que por desgracia siempre están aun que estén en libertad, siempre se esconde de cazadores y demás, saludos y haber si se consigue que el osos este tranquilo, el año pasado por esas tierras y son espectaculares y maravillosas.
Salud.

La casa de Pinel ha dit...

el bosque para sus habitantes, nosotros los humanos ya hemos jodido todo aquello que hemos tocado, no pretendamos jorobar ahora el bosque o lo poco que queda de el.
un saludo