dimecres, de novembre 12, 2008

JUBILATS

Mentre la televisió ens bombardeja amb el mite de l'eterna joventut és saludable veure com el món no funciona com volen els qui ens manen.

A Mallorca s'ha creat Jubilats per Mallorca, una entitat que ha sabut donar cabuda al potencial de tantes i tantes persones que per motius d'edat són discriminades en la presa de decissions, però que no volen quedar al marge de la lluita més noble que existeix: intentar per tots els mitjans que la terra que lleguem a les futures generacions no estigui feta una merda.

4 comentaris:

Cèlia ha dit...

Va de debò? Em sembla fantàstic! L'experiència d'una persona gran i activa, encara jove en molts aspectes i vital cal aprofitar-la per fer créixer la societat, després de l'alliberament familiar i de feina!

Quico Ventalló ha dit...

Mai he vist gaire clar això d'etiquetar les persones per edats; potser pel mal us electoralista que fan els polítics dels conceptes "joves" i "gent gran". Penso que una persona gran pot ser un soca i un jove un carca sense esperit. L'edat no fa la persona, nosé, aniré pensant el que vols dir...
Salutacions!

Joana ha dit...

No Tondo...
Hi faig proves...Com ho saps si el tinc no visible????
Un petó!

Unknown ha dit...

Cèlia,

Quan vaig veure aquesta història vaig pensar el mateix que tú... si, si...

Quico,

Lo de les etiquetes tampoc m'agrada, on està el límit... és jove un engomiat de nuevas generaciones... en Pere acsaldàliga és gran? La paraula jubilat, pèrò, e fer refere`ncia al tema laboral pot acotar més. El que vull dir, però, és que la nostra societat és una mica injusta amb la gent més gran, els volem com a invisibles.

Salut Joana,

T'ho explico al teu blog, ok?