dilluns, de desembre 29, 2008

BLOGS PALESTINS

"Alguns palestins estan morts, d'altres viuen, però mols encara no han nascut"... potser per això -i per la massacre nadalenca del règim israelià- dedico la capçalera del meu blog a Palestina.

I us convido, amics i amigues que teniu blogs, a obrir una petita porta a l'esperança i oferir en algun lloc del vostre blog un petit enllaç a la xarxa de blocaires palestins. D'allí he tret la foto que de forma excepcional he disposat a la capçalera del blog i el widjet de dalt a la dreta, que us redirecciona a blogs palestins.

Potser és una xorrada, pensareu... però paga la pena. Hem de deixar de ser passius...

Les il·lustracions són del blog de Latuff, el genial dibuixant.

7 comentaris:

Carlinhos Medeiros ha dit...

Lamentável e repugnante a atitude de Israel contra um povo indefeso!

zel ha dit...

Jo estic amb tu, i faré la col.laboració, evidentment.
És un crim, m'indigna, no tinc paraules, i no ho puc entendre, per molt que la història la conec, no m'entra al cap, llegir les declaracions del primer ministre israelià, que amb sang freda parla de com pensen seguir amb la massacre...

Efrem ha dit...

Sí algun poble sap millor que ningú (que hagi sobreviscut) què és ser perseguit i exterminat, aquest és sens dubte el d'Israel. Perquè ho fan? M'ho dius tu? Perquè jo no ho sé. Em costa molt d'entendre. Tu ho entens?

La casa de Pinel ha dit...

con su pemiso tondo yo tambien aportare mi granito de arena.
un saludo

Anònim ha dit...

Quina pena que hi hagi persones que matin a altres persones, i sobretot a infants que no tenen cap culpa. També es trist, que persones que històricament han estat sempre perseguides i massacrades, facin el mateix amb una part del poble palestí, (Hamas), que està quasi indefens. Però, jo penso, per que collons els de la franja de Gaza, no se estan quietets i deixen d’emprenyar als de Israel, quan saben que els hi passarà el que els hi esta passant?.
No defenso ni defensaré mai la violència, però no penseu que els israelites actuen així per por a que els tornin a intentar aniquilar?.

Kiko ha dit...

Feliz entrada de año nuevo y que sea un feliz y magnifico año 2009, junto con todos aquellos seres queridos que os rodean día a día.
Salud.

Joana ha dit...

Bon Any amic Tondo...Allà on siguis. Palestina i tu al meu cor! ;)