dijous, de desembre 11, 2008

ELS BORBONS JÓVENS, A TORTOSA

El prícep de la guerra vestint-se de Pau, i la princesa frivolitzant en el paper de dona submissa... han passejat avui per Tortosa, i els polítics que ens governen, per activa o per passiva, els han respallat força.
I mentre això passava la policía autonòmica, comandada per Joan Saura, s'ha dedicat a retenir desenes de persones que volien mostrar el seu desacord amb la visita del Borbó jove, que diu Emigdi Subirats, i la seva princesota. Els han retingut i els han furtat les banderes de la dignitat: la senyera quatribarrada no agrada, l'estelada menys i la republicana els repugna.
No sigui cas que algú vulgui mostrar als Borbons l'esperit crític de que tant es venta en Saura. Un contrasentit total... mentre Iniciativa per Catalunya a Tortosa no recolzava la visita els eu "jefe" enviava la seva policia a impedir la llibertat d'expressió.
"M’han usurpat el temps immens!", que deia en Joan Cid i Mulet... desconec si els borbons s'han inetressat per les lletres ebrenques, per l'aigua, la terra i la gent... i desconec si l'Ortiz finalment va sojornar a Roquetes.
També desconec si a tornat a emular a Marilyn Monroe ensenyant calça.
En tot cas, nosaltres, no som d'eixe mon.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot i que nosaltres no som d’eixe mon, la Letícia no està gens malament.

Unknown ha dit...

Estic en condicions de compartir el comentari... :-)

Unknown ha dit...

Anònim... i el Borbó jove?Que me'n dius?

Anònim ha dit...

Tampoc està gens malament, però me quedo en la Letícia... :-(

òscar ha dit...

cóm no ha de protegir saura a persones tan "campetxanes" i d'avui en dia com aquestes?

Agnès ha dit...

La imatge és impagable... mostra que els gustos d'interiorisme de na Leti segueixen la mateixa estètica que els de fora; lliset i discret., jeje

Núr ha dit...

Després de la cara de ruc que té ell i d'haver-li vist les calces a ella, encara creuen que tenen credibilitat? De respecte, crec que una bona part del "poble" no n'ha tingut pas; el problema és que una gran part d'aquest poble que no els té respecte els llepa el cul quan vénen de visita!

Cèlia ha dit...

Ara us hauria de donar dues surres, com podeu valorar les persones per "com estan"? Només caldria saber per a què serveixen!

Kiko ha dit...

Haber si te secuestraran el blog como hicieron con el jueves, estoy con vosotros la Leticia no esta nada mal, quizás 3 ó 4 kilos mas no le Irian mal.
Salud.

Joana ha dit...

De soltera debia vestir...de Dior, com a mínim, de roba interior, ara hi vesteix per fora :)Coses de la realesa????
I no et vas arribar fins a Tortosa per veure'ls? Aixxx
Bona setmana...que ja et queda poc per les vacnces de Nadal! ;)

La casa de Pinel ha dit...

yo tambien me quedo con la leticia y mas viendo l que hay debajo del capot, pedazo de motor!!!