dimecres, de desembre 24, 2008

ELS MOSSOS RUSSOS ?

La policía ha d'estar al costat del poble vetllant per la seguretat de les persones. És per això que trobo molt fort el trist paper jugat pel Conseller d'Interior Joan Saura i pel tripartit en general, que permeten que els Mossos es converteixin en una mena de policía política que impedeix el dret a manifestar-se als ciutadans, al poble. Com a la Rússia de Putin.

Estem davant d'un nou model policial "a la russa"... o si no ja hem direu si trobeu gaires diferències entre aquests vídeos, escollits sense rebuscar gaire.
És curiós com el poder transforma a les persones i com aquestes s'acostumen a dir blanc i fer negre, a enganyar-nos i a estomacar a qui gosi dir el que pensa.
L'enemic no són ni els estudiants, ni el jovent, ni els moviments socials. Ens cal per contar més seguretat contra els robatoris silenciosos, la violència de gènere, els qui provoquen la crisi, els traficants de drogues, els magnats de la prostitució... La policía ha d'estar al costat del poble.






7 comentaris:

the silver blue sea ha dit...

Molt bones festes i un petonet!

the silver blue sea ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jo artin au ha dit...

Tondo, bones festes i a seguir trencant miratges pel 2009.

Anònim ha dit...

Molt bona la denúncia, tots van a la seva, els que estan a dalt es protegeixen i als que estem a baix ens estomaquen si intentem obrir la boca. Abans era la repressió franquista, desprès va ser la repressió de CIU, i ara la del TRIPARTIT i més endavant seran uns altres. Sort que nosaltres, no som de eixe mon, però no estaria malament, i me vindria molt de gust, poder tirar-l’hi una sabata a cadascun.
Bé, és el que tenim, paciència.
Tondo et desitjo molt bones festes de Nadal i un bon any nou.

rhanya2 ha dit...

Molt bon Nadal, Tondo!! Una abraçada!

Henry The VIII ha dit...

Tondo, Bon Nadal i bones festes. Pel que fa al senyoret Saura tranquil que ja el ficarem a caldo en algun que altre post. Si és que fica dels nervis.

Però sobretot això: bones festes!

Anònim ha dit...

Des que el país ha recobrat la democràcia, ja hem "gaudit" de les delícies de tot l'espectre polític possible, i el resultat és del tot decebedor. Ja no hi ha més opcions polítiques en les quals confiar. Això confirma aquella frase que sentíem dir als més grans durant els primers temps de la recuperada democràcia i en la qual els més joves no volíem creure; "TOTS SÓN IGUALS" (!?). I és ben trist que tres tristes paraules resumeixin el tarannà del col·lectiu polític, molt trist.

Albertus Magnus