divendres, de desembre 26, 2008

LA SENYORA ORTIZ

Les persones que m'aneu seguint no us sorprendreu gaire si ara mateix em descobreixo com a persona republicana. Dels reis actuals, només m'agraden els reis de l'Orient.

Dit això vull deixar clara una opinió referent als borbons.

La legislació actual, heretada de Franco, els permet regnar però el que no comparteixo és que puguin regnar com els hi rota. Ja que formen part d'una institució tant peculiar com la monarquia penso que s'han d'atenir a les normes de la monarquia i que si el futur -Déu no ho vulgui- Felip VI s'ha casat amb la senyora Ortiz, aquest hauria d'abdicar i deixar la successió a qui li toqui.

No s'hi val a tenir els beneficis de la monarquia a la carta. Si vols jugar, juga.

Opino que si el príncep Felipe de Borbón vol regnar aquest s'hagués hagut de fer fotre i s'hagués hagut de casar amb una persona de sang blava. L'home ha escollit la senyora Ortiz... perfecte, però llavors cal abdicar.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Els temps canvien, i les monarquies estan de capa caiguda, encara que nosaltres, per imperatiu legal l'hem d’aguantar, però no està malament que al mesclar-se amb el poble, es renovi la sang i deixi de ser tan blava, doncs així surten de tontets. Segueixo pensant, que la Letícia de la primera foto, no està gens malament, però la Sra. Ortiz, de la segona foto, encara esta menys malament, potser amb ella, es renovarà una mica la sang blava dels Borbons, per que si el príncep Felip abdiqués, no se pas quin panorama.
Deixem que corri el temps, tinc els meus dubtes, però diuen que tot ho arregla.

MARTELL DE REUS ha dit...

Crec que és un tòpic fals que a la casa real estiguin carregats de diners i no fotin brot. La prova la tens en les fotos del teu propi blog on Donya Letizia ha d'anunciar la coneguda marca "Bragas Princesa" per treure's una mica de sobresou.

Anònim ha dit...

Sort que portava calces, no com una tal marta Chavarri, ex-amant del borbó que portava el perrús a l'aire.

Cèlia ha dit...

vivim moments frikis!

Tanhäuser ha dit...

Jo és posats a escollir rei, em quedo amb el Lecquio o el Pocholo. Total, per no fotre res, almenys aquests ho reconeixen.

Unknown ha dit...

Jjajajajajaj

Pocholo de rei no estaria malament, o el Dinio. jajajajajja

Anònim ha dit...

La nit de reis trobaràs el teu regal penjar d'unes teulades.

Joana ha dit...

Continuo opinant que la roba interior de Donya letizia no m'agrada! :)
Bon Any amic blocaire.
Jo tampoc sóc i tu tampoc ets.
Quins misteris oi?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

collons Tondo, quin post. Em quedo amb els versos de la carta al rei Melcior de l'Albert Pla: ... siempre me he cagado en las dinastías
y en las patrias Putas la banderas sucias, los reinos de mierda y la sangre azul...
Bones festes